Post Top Ad

IXORA SALYANGOZ KREMİ MUCİZESİ

Merhaba arkadaşlar bugün size günün kremi Ixora salyangoz kreminden bahsedeceğim..Birçoğunuzun bilmediği ya da kulağına tuhaf gelen bir isim olsa da yapısı, içeriği ve de işlevleri anlat anlat bitmez diyebilirim :)

Öncelikle Ixora bir Espaş Kozmetik ürünü ve 2000 li yıllarda Türkiye de tüketiciye sunulmuştur. Yaptığı hizmet, kalite ve dünya genelinde 100 ü aşkın mağazasıyla dünya markaları arasındadır. Gelelim Ixora Salyangoz Kremine :))


Salyangoz kremi; içerdiği bitkisel yağlar, panthenol ve allantoin gibi özlerle cildi yağlandırmadan nemlendiriyor. Ciltteki leke ve izlerin azalmasına yardımcı olup yenilenmesini sağlıyor. 
Aynı zamanda sivilcelerin neden olduğu izler, birçogumuzun muzdarip olduğu ve şikayetlendigi çatlak izleri, özellikle doğum sonrasi oluşan cilt çatlakları, kuru ciltteki pürüzler, yara izleri ve tıraş sonrası oluşan kabarıklıkların giderilmesine yardımcı oluyor..

Bu kadar güzel etkileri yanında bir de cilde pürüzsüz, ipeksi bir görünüm ve yumuşaklık veriyor.Ee tabi bu denli mucizevi özellikleri varken bu kremi yanında bulundurmamak olmaz bence :) Yaşamımızın her anında olmazsa olmaz bi krem..Kozmetik sektöründe olduğu kadar sağlık sektöründe de önemli bir yere sahip olan bu krem hakikaten mucizevi etkilere sahip..
Bu bahsettiğim imkanlardan faydalanabilmek için de kremi düzenli olarak kullanmak gerekiyor.



Kremi 50 ml'lik şişelerde www.bulsakalsak.com da bulabilirsiniz.Bu kadar işlev ve etkilerine karşı fiyatı da 35.90 tl gibi makul bir fiyatta..Ustelik BULSAK ALSAK ın kapıda ödeme ve de peşin fiyatına taksit imkanı sunması da ekstra güzellik :)
Ben de siz değerli üyelerime bu güzel kremi mutlaka ve mutlaka tavsiye ediyorum ve sizin de o güzel yorumlarınızı bekliyorum :)


Sevgilerimlee..

6 yorum:

  1. Bildiğimiz doğada yürüyen salyangoz mu acaba ? :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım bende öyle sanmıstım :)) ismi öyle ama içeriği doğal özlerden oluşuyor bitkisel yağlar,allantoin ve panthenol den oluşuyor onlar da bitkisel kimyalar:))Yaraya,cilt lekelerine,çatlaklara muthiş etkili..

      Sil
  2. Bana salyangoz kremi alerji yapmıştı.Mahvetti cildimi sen memnunsan ne ala

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allahalla ciddimisin bende olmadı canım ama demekki cilt için test etmek gerekiyor umarım ciddi bi sorun olmamıstır canım

      Sil
  3. benimde bir arkadaşım farklı bir marka salyangoz kremi kullanmışgtı, o da sabah kalktığında korkunçtu :(
    Mutlaka alerji testi yapılarak kullanılmalı
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiki bu tarz urunleri almadan önce mutlaka araştırmalıyız alerjik özellikleri var mı cok geçmiş olsun canım

      Sil

Post Top Ad