Post Top Ad

Neutrogena Türkiye ile #sivilcelerebyebye :)

Merhaba arkadaşlar malum havalar ısındı ve de cildimizde sivilcenmeler ve de siyah noktalar artmaya basladı ve tabi bu da can sıkıcı bi nokta olsa gerek..
İşte tam da bu sırada imdadıma koşan @neutrogenatürkiye ile #sivilcelerebyebye ve #pürüzsüzgünleremerhaba deme zamanı geldiii :))


 Pakette neler mi var çok işimize yarayacak şeylerrr var. Tabi ki öncelikle 1 tane yağsız nemlendirici var.Sağlıklı bir cilt için aloe ve papatya özleri içeren kremsi bir losyon ve cildi hem nemlendiriyor hem de kuruluğu önlüyor..

Hassas göz çevresi hariç tüm cilde günlük olarak rahatlıkla uygulanabiliyor.Piyasadaki 50 ml fiyatı 14.50 tl civarı.


Daha sonra 1 adet de visibly clear sivilce temizleyici jel var.Ciltteki gözenekleri tıkayan sivilce ve sıcak noktalara neden olan kir ve yağlanmaları derinlemesine temizliyor ve cildi ölü hücrelerden arındırıyor :) Piyasadaki 200 ml fiyatı 11.99 tl civarı.




Paketten çıkanlardan biri de siyah nokta temizleyici tonik..Ciltteki siyah noktaları azaltmayı ve olusumunu engellemeyi sağlıyor.Piyasadaki 200 ml lik fiyatı 11.99 tl civarı..


Bu güzel paketle #sivilcelerebyebye demenin mutlulugunu yasıyorum :) Sizinde yorumlarınızı bekliyorum..

Sevgilerimlee

7 yorum:

  1. sivilce problemim yok ama çevremdekilere katkım olur belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel cok sanslısın canım :) benim de bahar ve yaz dönemlerinde yağlılığın artması sonucu nadiren de olsa çıkabiliyor o yuzden yanımda bulunması sart :)

      Sil
  2. ürünler hediye mi geldi yoksa satın mı aldın canım ? güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  3. gule gule kullan bende geldim(; hedıyeler gelmesı ıcın maıl falanmı attın yoksa sanamı attılar nasıl oldu,bende denemek istiyordum bu seriyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canım onlar sana ulasıyorlar :) hosgeldinn :)

      Sil
    2. Ah bana ulaşan hiç yok ustelık yenıde değilim,:/ çekemiyorlardır eğer kızlar varsa başında hehe tipe göre değerlendirme yapıyor kesin :D hoşbulduk canımcm.

      Sil

Post Top Ad