Post Top Ad

BulsakAlsak İxora Fantasy Set

Geçen günlerde elime müthiş bir parfüm geçti arkadaşlar ve dayanamayıp yazmak istedim.Öncelikle ben hayatımda böyle bir koku görmedim o kadar güzel ve etkileyici ki hala etkisindeyim desem yeridir :) Ve inanılmaz kalıcı kokusuyla beni resmen mest etti.

Evet bu bahsettiğim parfüm İxora nın fantasy setinden pembe renkli olanı..Şişesi de çok hoş ve zarif resmen büyülendim ama koku benim için çok önemli ve kokusu harika :) Şekersi meyvemsi bir koku aynı zamanda gizemli de bir tarafı var.50 ml lik şişede bulunuyor.


Ve üstelik ben bu parfümü 3 lü set olarak almıştım yanında duş jeli ve kremi de var. İnanamayacaksınız ama onlar da parfümle aynı koku ve iyiki set olarak almışım diyorum :) Neden bu şirin şeylerle daha önceden tanışmamışım da diyorum :) Parfüm kivi,böğürtlen,mandalina çiçeği,musk,nilüfer,sandal ağacı ve frezya kokularından oluşuyor.

pembedunyamm42.blogspot.com
Krem ise yine aynı tatlı kokuda ve güzel bir nemlendiriciliği var.Bembeyaz bir rengi var ve hemen emiliyor.Canlandırıcılığı ve besleyiciliği de göz ardı edilemez.

Duş jeli de parfümle aynı kokuya sahip ve fresh bi kokusu var.Simli de bir görüntüye sahip çok şirin..Cildimi inanılmaz rahatlatıyor ve besliyor.Ve aynı zamanda parfümün kokusunu pekiştiriyor.Kısacası tüm set beni çok etkiledi ve sanırım uzun zaman favorim olacak :)

Vee bu süper üçlü Bulsak Alsak da sadece 24.90 tl..Fiyat da bu kadar uygun olunca gel de alma yani :)

Sizler de bu birbirinden güzel setleri sayfadan inceleyebilirsiniz.Parfüm konusunda çok hassas biri olarak ben bu kokuyu çok tuttum.. 
Sizin de düşünce ve önerilerinizi bekliyorum şimdilik hoşçakalınn

Sevgiyle kalınn..

12 yorum:

  1. Ben sadece body misstlerini seviyorum.. Çok fresh oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle cok freshler bide çok gizemli bir kokusu var ben ilk defa bu kadar çok begendim

      Sil
  2. Parfüm kullanma alışkanlığı olmayan biri olarak iyi bişiymi yoksa kötü bişiy mi yapıyorum bilemem ama :) Krem halini tercih ediyorum. Hem yumuşaklık sağlıyor hemde koku çok boğmuyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım krem güzel kokuyorsa bi de değme keyfine kokulu parfümü kremlere bayılıyorum bende :)

      Sil
  3. Öyle bir anlattın ki çok merak ettim kokuyu , zaten parfümlere karşı koyamıyorum :) Güle güle kullan canım bende denemeyi düşünüyorum bu yazını okuduktan sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım samimi söylüyorum çok etkilendim kokudan o yüzden böyle baya methettim sanırım ama inşallah denersen anlarsın demek istediğimi çok sağol canım :))

      Sil
  4. :) bende de var bu kokudan neden acaba ;) Koku gerçekten çok kalıcı,duş jelini henüz denemedim ama kremin kokusu çok kalıcı değil.Ama çok güzel nemlendiriyor. Sayende kullanıyorum :) öpüldün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim begendiysen ne mutlu bana güle güle kullan :))))

      Sil
  5. ay ben bu yazı üzerine bunu alırım! çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  6. Sıfr şişesi için alırım banyomun bir köşesine koyar bakar bakar mest olurum :):):)

    YanıtlaSil

Post Top Ad