Post Top Ad

Depitak Ekstra Güçlü Sir Ağda Bantı ile Yaza Hazırlık

Sağlıklı görünen bir cilt, güzelliğin en önemli parçasıdır. Güzel bir cilt, çevremizle olan ilişkilerimizin ve kendimize duyduğumuz güvenin de yüksek olmasını sağlar. Güzel bir cilt parlak, diri ve pürüzsüz görünen bir cilttir.

Epilasyon çeşitli yöntemlerle yapılabilir. Ancak bunların içinde cilt için en faydalı yöntem, tüy dökücü krem ya da ağda bandı kullanmaktır. Batık tüylerin oluşumunu ve cildin kurumasını engellemek için jilet gibi yöntemlerden uzak durmak gerekir. 

Özellikle ağda bandı, bir yandan tüylerden kurtulmanızı sağlarken, diğer yandan da ölü hücreleri alarak cildinizin nefes almasını sağlar. Bu işlem bir anlamda cilde peeling yapmaktır. Ağda bandı kullanıldığında cilt tazelenir. Ayrıca nemlendirici etkili aktif madde içeren temizleme mendili de cildinizin daha pürüzsüz görünmesini sağlar.

Depitak bu anlamda basarılı bir marka ve Depitak ekstra güçlü sir ağda bantı da tüy alıcılığı geliştirilmiş özel formülüyle en zorlu tüyleri bile rahatça temizliyor.İçerdiği Aloe Vera ile de cildi nemlendiriyor ve yumuşatıyor.


İçinde 24 tane ağda bantı var ve beni en çok sevindiren de bu kolay kolay bitmez :)) 4 tane de nemlendirici temizleme mendili var.Sir agda sonrası nemlendirerek güzel bir temizlik yapıyor.Ha bir de mentollü hafif bir kokusu var :)


Eeee o zaman hersey tamamsa yaza hazırız demektir.Ekstra güçlü dışında "klasik" ve "genç" serisini de inceleyebilirsiniz.

Yaza ışıl ışıl girmek sizin elinizde.. :)
Depitak kullanan varsa sizin de yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum bi sonraki yazımda görüşmek üzere sevgiyle kalınn..

9 yorum:

  1. Ben lazer epilasyona gidiyorum büyük rahatlık ağdayla falan uğraşmıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. lazer var huzur var artık bu bantla çok canımı yakıyordu benim hepsi kökünden gitti rahatladım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzell kaç seansla tamamladınız

      Sil
    2. yaptırdığın bölgeye göre değişiyor bacaklarım 4-5 seans sürdü sanırım koltuk altı ve genital de öyle bir sürede bitti en fazla 6 dır yani gittiğim benim :-))

      Sil
    3. Çok iyi aklımda bulunsun sağol canım :)

      Sil
  3. Lazer kökten çözüm esasında ama çok pahalı canım ya. Mecburen bu yöntemleri tercih ediyoruz

    YanıtlaSil

Post Top Ad