Post Top Ad

YAZIN BOMBASI İXORA BAYAN LOLLİPOP PARFÜM

Merhabaaa arkadaşlarrr yaz geldi havalar ısındı çiçekler açtı her taraf ışıl ışıl oldu derkenn İxora da bizleri unutmamış ve yaza merhaba diyen bomba gibi bir parfüm çıkarmış: Bayan Lollipop Parfüm :) 


Adı bilee dikkat çekici dimi :) Çünkü o adıyla bile yazı,güzellikleri çağrıştırıyor..
Karamel dolu bir şeker kavanozu hissi veren Lollipop,sizi şekerci dükkanındaki küçük kıza dönüştürme gücüne sahip!Tatlı notaların birbirine ahenkle karıştığı parfüm genç kızlara ve her daim kendini genç hisseden tüm kadınlara hitap ediyor :)

Parfüm mandalina,portakal ve şeftali üst notaları karamel,portakal çiçeği ve yasemin orta notalarından oluşuyor.Çiçek ve meyve kokuları ailesinden olup 50 ml lik şişelerde bulunuyor.

Ben yazın meyve kokularını çok severim tatlı,şirin bi izlenim uyandırır bende..Çok ağır kokuları hiç sevmeyen biri olarak da bu parfümü kersinlikle çok sevdim:) Ambalajı bile pembe,dikkat çekici ve gel beni al diye bağırıyor :) 

Parfümü tabiki BulsakAlsak.Com larda rahatlıkla bulabilirsiniz.Fiyatı ise 22.90 tl..Siz de bu şekerci dükkanına uğramaya ne dersiniz :)? Rengarenk meyvemsi kokular ile yazı rengarenk karşılayabilirsiniz :)

Sevgilerimlee

8 yorum:

  1. İxora markasını hiç duymamıştım,sayende duymuş oldum.Güle güle kullan şekerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim araciligimla duymuş olmana sevindim :) ixora gerçekten başarılı bir marka devamli yeni ürünler çıkarıyor bu son çıkan parfüm de onlardan biri :)

      Sil
  2. o kadar güzel anlatmışsın ki kokusu burnuma geldi :D meyve kokuları ve çiçek kokuları favorimdir :) sevgilerimle (apaydindunyam.blogspot.com.tr)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkür ederim canım begenmene sevindim :)

      Sil
  3. Ben geldimm çok güzel bloğun var takibe aldım canım..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim hoşgeldinnn :)

      Sil
  4. bloğunu takibe almıştım :) çok şirin güzel bloğun var.Bu parfümün kokusunu merak ettim şimdi en kısa zamanda bakacağım.

    YanıtlaSil
  5. canım çok teşekkür ederim cok sevindim begenmenee :) kokusu çok tatlı şeker bi koku tam yazlık canım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad