Post Top Ad

Keyifli bir Watsons Alışverişi :)

Merhaba arkadaşlar kendimi epeydir alışverişe veremeyen biri olarak hafta sonu keyifli bir alışveriş yaptım ve malum alışveriş yapmanın verdiği mutluluk da cabası oldu :) Hem giyim hem de kozmetik alışverişi yaptım ve kozmetikle ilgili minik Watsons alışverişimi sizlerle paylaşmak istiyorum :)



Bunlardan en dikkatimi çeken Watsons standlarında yerini alan ve rengi de kokusu da muhteşem Rimmel London salatalık özlü Wonder'full Wake Me Up Maskara oldu.. Rimelim henüz bitmese de bitmek üzere olduğu için bir rimel arayışındaydım ve hemen dikkatimi çeken Rimmel'e baktım..


Daha önce de kullandığım bir marka olduğu için bu serisini de denemek istedim.. Rimelin kapağını açar açmaz yayılan o müthiş salatalık kokusu beni çok etkiledi açıkçası fırçası da fena durmuyordu hani bakalım deneyip göreceğim sonucu da :)

Bir diğer ürün de şu ara revaçta olan Pastel standındaki allık oldu.. Bi kere şeftali ve pembe tonlarıyla o kadar şirin duruyordu ki beni benden aldı diyebilirim :)


Allığım tam da bitmişken hemen denemek üzere aldım.. Bi tarafı mat bi tarafı simli olan bu allık yüze aydınlatıcı vermek için de çok ideal bir ürün ve iki gündür kullanıyorum o kadar memnunum ki keşke 2 tane alsaymışım bile dedim.. Üstelik o kadar doğal ve güzel duruyor ki bununla ilgili ayrı bir yazı yazıcam.. Yaz ayı için muhteşem bir seçim ve fiyatı da çok çok uygun..

Maybelline gümüş renkli farı ise arayıp arayıp da bulamadığım bi anda karşıma çıkan mucize gibiydi.. Malum zor bulunan bir ürün biliyorsunuz ki bulduğumda sadece bir tane vardı ki onu da hemen ben kaptım :)


Hafif simli yapısıyla o kadar güzel bir far ki sür sür çık yanımdan hiç ayırmayacağıma eminim.. Yalnız bu ürünü Watsons'dan değil başka bir mağazadan aldım..

İşte alışverişimin genel detayları böyle.. Keyifli bir alışverişdi ürünlerle ilgili yazılarımı ilerleyen zamanlarda yazacağım. Sizin de fikir ve düşüncelerinizi almak isterim :)


Sevgilerr

23 yorum:

  1. Rimel nasıl durdu beğendin mi haber ver :) Ben de denemek istiyorum, wake me up serisinin ürünlerine bayılıyorum fondöteni var şuan bende ve harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım kullanır kullanmaz haber vereceğim diğeri az bişey kaldı bitsin hemen buna geçicem :) fondötenini denememiştim hiç dekkelirse denerim onu da sağol :)

      Sil
  2. rimeli merak ettim pastel allığada bayıldımmm :) güle güle kullannn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim zamanla onlarla ilgili yazılarım da olacak blogda :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. rimeli merak ediyorum ben de yorumunu bekliyorum...güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  5. Rimeli ve farı deneyeceğim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Rimeli ben de bir ara deneyeceğim, güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bebeğim daha güzelleri senin olsun :)

      Sil
  8. güle güle kullan canım hepsi çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  9. Güzel güzel kullanmacalar şekerim ;)

    YanıtlaSil
  10. Güle güle kullan, ben de rimeli merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım bende çok merak ediyorum bakalım ne olacak :))

      Sil
  11. Hepsi çok güzeller, güle güle kullan:)) Herkes gibi ben de en çok rimeli merak ettim. Yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım teşekkür ederim en kısa sürede inşallah görüşmek üzere sevgiler :)

      Sil
  12. Rimeli çok merak ediyorum. Lütfen yorumla :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad