Post Top Ad

Tatilde Mini Gratis Alışverişim

Merhaba arkadaşlarr 1 haftadır tatil dolayısıyla aranızda yoktum ve bloğa da haliyle yazı yazamadım ama bolca dinlendim, stres attım.. Gerçekten de insanın bazen iş stresinden ve daha birçok şeyden uzaklaşması kendine biraz zaman ayırması gerek :) 

Neyseki kısa süren tatilden sonra da tekrar aranızdayım bloğumu ve sizleri de çook özlemişim :)

Tatilde Fethiyedeydim ve gerçekten bir "doğa cenneti" diyebilirim onunla ilgili ayrı bir yazı yazacağım gezilecek yerler ve düşüncelerimle ilgili.. Fethiye'de mini bi Gratis alışverişi yaptım ve çok mutlu oldum, indirimi de kaçırmıştım ama neyse ki bu alışveriş bana moral oldu :)

pembedunyamm42.blogspot.com

 Aldığım ürünlerden biri Valentina by kejal eyeshadow göz farı :) Ambalajı ve renkleri çok hoşuma gitti ve denemek istedim.. Tam 12 rengi var.. İçindeki renkler tam da şu sıralar aradığım ve ihtiyacım olan renkler.. Özellikle dream, princess ve cappucino bir de night :) 

Ve bu tonları kullanmaya başladım bile dream rengi harika ve çok doğal.. Ayrıca üzerinde görünen simi yalandan değil sürdükçe devam ediyor ve harika bir görüntü veriyor :) Göz kapaklarıma devamlı alt renk olarak uyguluyorum..

 
pembedunyamm42.blogspot.com

Diğer ürün ise hep merak ettiğim ve başka arkadaşların paylaşımlarında da hep dikkatimi çeken Wet'n Wild Brulee Far :) Hep Gratislerde zor bulunan ve tükenen bu ürünü şans eseri buldum bende, rafta 1 tane kalmıştı inanılmaz sevindim ve hemen kaptım :)

pembedunyamm42.blogspot.com

Rengi cok doğal ve naturel olan bu ürüne bayıldım diyebilirim ve cok rahatça emiliyor ve kolayca da sürülüyor.. Minnacık ambalajı var ama hemen bitmese iyi :( Neyse biterse de artık hemen yenilenecek favori ürünüm oldu kendisi..

Mini gratis alısverişim işte böyleydi :) Ürünleri kullandıkça detaylı yazılarını da yazacağım.. Sizler nasıl budunuz :)?



24 yorum:

  1. Ahhhhh geçen yaz Fethiye'deydim, harika ötesi bir tatildi :)))) güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle harika bir yer cennet gibi canım bende dolu dolu harika bir tatil geçirdim ilk defa ve ne kadar güzel yerleri var bayıldık eşimle :) Hiç gelesimiz gelmedi inan :) Çok teşekkür ederim canım

      Sil
  2. şu minik fara herkes çok güzel diyor bi alıcam ben de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım bende ondan merak ediyordum gerçekten hakkını veriyor bende çok beğendim tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Şu telefon görünümlü farı birkaç kez elime alıp bıraktım ama markayi bilmediğm için almaya cesaret edemedim senin yazını okuduktan sonra bana da cesaret geldi alacağım birtane:-) brule farı da nerdeyse hiç görmüyorum gratiste sürekli gelecek diyorlar bir kez denk geldim o zamanda stokladim allahtan:-) hepsini güle güle kullan canım:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bende ilk başta tereddütle aldım ama pigmentasyonu çok güzel çok beğendim :) brulee far da gerçekten zor bulunuyor stoklayarak en iyisini yapmışsın çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. bu fardan ben de aldım. minik ama çok kullanışlı renkleri olduğunu düşünüyorum. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım evet minicik ama çok güzelllll :)

      Sil
  5. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. bruuleyi stokla derim kalmiyor hiç bir yerde telefon farla ilğili yrı bir post hazırarsan sevinirim :) aldıklarını iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah canım yakın zamanda yazacağım brulee far konusunda da çok haklısın tekrar dekkelir dekkelmez yedekleyecegim valla :)

      Sil
  7. Aldıklarını çok beğendim canım far paletini bende en kısa zamanda inceleyip almayı düşünüyorum .Aldıklarını güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  8. Valentina by kejal eyeshadow göz farının 4lüsü var bende ve çok beğeniyorum :)

    Wet'n Wild Brulee Farı ise yine severek kullandıklarım arasında ve baya gündemde ;)

    Mutlu günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan tatlım 😊😊 inşallah bende bir tatile giderim ya 🙊🙊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy inşallah gidersin inan iyi geliyorr :) ben alışamadım işe güce hala :)

      Sil
  10. Bizdeki alışveriş aşkı ne zaman biter, tatilde bile alışveriş :))))
    gGüle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla canım ya hiç sormaa cok teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  11. renkleri çok güzele benziyor. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renklerini bende çok sevdim çok teşekkür ederim :)

      Sil

Post Top Ad