Post Top Ad

NEUTROGENA NORVEÇ FORMÜLÜ VÜCUT LOSYONU İLE KURUYAN CİLDE GÜNEŞ SONRASI BAKIM



Güneşe maruz kalan cildin kendine gelebilmesi için suya ve neme ihtiyacı vardır. Güneş sonrası cildin toparlanması için yoğun nem içeren nemlendirici ile cildin nem seviyesinin artırılması gerekir.
Yenilenmeye ihtiyacı olan güneş görmüş, yanmış ve bronzlaşmış cildin nem takviyesinde Neutrogena Norveç Formülü Vücut Losyonu’ndan destek alın.

Neutrogena® Norveç Formülü Vücut Losyonu Norveç Formülü ile ciltte 10 katmana kadar aktif nemlendirme sağlar. Ciltte neme en çok ihtiyaç duyulan bölgeleri etkili şekilde nemlendirir. İlk kullanımdan itibaren ve24 saat boyunca cildi nemlendirir ve ciltte rahatlamış, pürüzsüz bir his bırakır.  Cilt günden güne daha yumuşak, daha güzel ve daha sağlıklı bir görünüm kazanır.Yağlı bir his bırakmayan formülü sayesinde cilt tarafından kolayca emilir.


pembedunyamm42.blogspot.com

Tavsiye edilen fiyat: 400 ml 24.50.-TL

6 yorum:

  1. Neutrogena ürünletini seviyorum özellikle sivilce karşıtı olanları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım sivilce temizleyici jeli falan çok güzel :)

      Sil
  2. Neutrogena bakım ürünlerine aşığım desem yeridir bundanda 2 kutu bitirdim duş sonrası kullanarak vee dudak balmı ne kadar süslü püslü popüler balmlar çıksa da asla değişmem bu markanın balmını hep elim ona gider :))) çok güzel bir tavsiye yazısı olmuş canım ayrıca yağlı bir etki bırakmamasına kesinlikle katılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yazımı okuduğun için ardından da bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. neutogena'nın tüm ürünlerine çok güveniyorum nemlendiricilik konusun da tek geçerim gerçekten çok iyi marka. çok güzel bir inceleme olmuş canım emegine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende severek kullaniyorum bazı urunlerini teşekkürler :)

      Sil

Post Top Ad