Post Top Ad

Sante Organik Göz Kalemi - Kajal Eyeliner 07 Numara

Günaydınnn arkadaşlarr hafif esintili bir günden herkese merhaba. Bloğumun bugünkü konuğu Sante Organik Göz Kalemi 07 numara. Öncelikle göz makyajında koyu ton kalemleri çok kullanan biri değilim ama zaman zaman kullandığımda da çok dikkat çeker, hemen yakıştığını söylerler artık alışkın olmadıklarından mı farklı geliyor bilemem ama arada bu tonları denemek mutlaka lazımmış :)

Sante'nin bu göz kalemi çift taraflı bi tarafında da yumuşacık bir fırçası var. 42046 numaralı bu kalemin rengi buğulu bir siyah. Sürümü ise çok rahat hemen rengini veriyor ama sanki rengi biraz daha baskın olaymış daha iyiymiş :) 

pembedunyamm42.blogspot.com

Kalemi gözüme uygulayıp fırçasıyla da dağıtarak hem buğulu bir göz makyajı yaparken hem de aylaynır yerine de kullanabiliyorum. Verdiği renk göz makyajımı daha da belirginleştiriyor ve derin bakışlar sağlıyor. Renk tonu resimde gördüğünüz gibi :)


pembedunyamm42.blogspot.com

Yumuşacık ve kolay sürümü olan bu kalem de önemli makyaj malzemelerim arasında yerini aldı. Doğal kozmetik sertifikalı olması da ekstra güzellik :) Sadece dediğim gibi daha baskın ve koyu olsa eminim çok daha güzel olurmuş ama yine de benden geçerli notu aldı :)

Bu ürünü Ayışığı Organik  de 39 tl gibi bir fiyata alabiliyorsunuz.

Siz nasıl buldunuz yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

8 yorum:

  1. Şu arkasındaki top sünger çok işe yarıyor :) bende de flormar smokey eye kalemi var, onun da süngeri ile çok güzel bir görüntü elde edebiliyorum, sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bende o top süngeri çok sevdim asıl çok şirin ve de çok işe yarıyor gerçekten canım :) onu bilmiyordum bi bakayım ona da teşekkürler

      Sil
  2. ben bu markanın bütün ürünlerine hayranım hepsi çok başarılı ve temiz içerikli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım kullanırken içim çok rahat ve de nedense çok beğeniyorum ürünlerini :)

      Sil
  3. Bu markayı hiç duymamıştım. Göze kullanılacak bir ürünün allerji yapmayacak cinsten olması lazım. Bu da ihtiyaca yönelik gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim kesinlikle alerji vs yok çok rahat da bir sürümü var :)

      Sil

Post Top Ad