Post Top Ad

Wasa Türkiye' den Gelen Lezzet Paketi

Wasa 1919 yılında kurulan bir İsveç markası.. Hem sağlıklı hem doğal hem lezzetli bir de üstüne tam tahıllı yiyecek arıyorsanız ki Wasa sandwich ve gevrek ekmekler tam da aradığınız lezzet diyebilirim :)

Bu güzel lezzetlerin içerisindeki tahılın özü ve kepeği birbirinden ayrılmadığı için vitamin ve mineral yönünden oldukça zengin.. Bu zenginlik de mide ve sindirim sistemine faydalı olduğu gibi kalp hastalığı ve diabet hastalığı riskini de azaltıyor ve kilo alma riskini de en aza indiriyor..

pembedunyamm42.blogspot.com

 Dolayısıyla doğru beslenmek ve formuna dikkat etmek isteyenler için büyük mucize ve diyetisyenlerin de bir numaralı önerisi :)

4 çeşit Wasa Sandwich var. Bunlar: krem peynirli, krem peynirli&baharatlı, krem peynirli&domates-fesleğenli ve krem peynirli&kırmızı biberli :) Burnuma miss gibi lezzetlerin kokusu geldi bilee.. 

Ve ben bugün krem peynirli&kırmızı biberli sandwich denedim ve enfes lezzetine bayıldım diyebilirim.. Ardından da çayla beraber tükettiğim çikolatalı ve fındıklı bar ise süper bi besin değeri kattı bana.. İçindeki yulaf gevreği ve buğday taneleri ise ayrı bir tat katmış diyebilirim..
 
pembedunyamm42.blogspot.com

Günlük öğün aralarında atıştırmalık olarak da tüketilen bu yiyeceklerin gevrek ekmekleri de var.. Henüz tatmamış olduğum için bilgi verememekle beraber en kısa sürede onları da denemek için can atıyorum :) 

Wasa'nın lezzetli ve doğal ürünlerine WasaTürkiye facebook adresinden, Migros ve Magrocenter şubelerinden ulaşabilirsiniz :)
Bu güzel paket için de Wasa Türkiye' ye sonsuz teşekkürler..



10 yorum:

  1. Kızım bir wasa hastası olduğundan her hafta çikolatalı olanlardan mutlaka alıyoruz. Hepsi çok güzeller canım afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çikolatalı barları da bi harika canım ama yaa çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ben sandwichlerine bayılıyorum inanılmaz lezzetli ..Afiyetle ye şekerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım etraftan siparişler bile çıktı haklısın çok lezzetliler :)

      Sil
  3. Çok merak ettim. Migros'a yolumu düşürmeliyim ;)

    YanıtlaSil
  4. Böyle tür şeyleri pek sevmem ancak çok güzel anlatmışsın bir deneyim dedim. ^-^

    Bu arada ben Deep. Tanıştığıma memnun oldum :) Bloguma da beklerim.
    sizleriizliyorum.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hoşgeldinnn :) bu arada ben bloğunu takipdeydim hemen bakıyorum :)

      Sil
  5. Bende severek tüketiyorum çok doyurucu geliyor wasacıklar bana yetiyor :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad