Post Top Ad

Zao Organik Makyaj Ürünleri ve Krem Far

Zao organik makyaj ürünlerine bu ara gerçekten sarmış durumdayım çünkü cildimi hem besleyen hem de beslerken farklı bir güzellik sunan organik, doğal bir makyajı Zao da bulabiliyorum :) 

Hem böyle organik hem de kalıcı makyaj sunan bu markanın ürünleri kadar ambalajları da bir o kadar dikkat çekici :) Bambu ambalajlarda bulunan ürünler, yenilikçi bir akımı da simgeliyor çünkü bu ambalajlar refil yani yeniden doldurulabilir olarak üretiliyor.. Bu şekilde de aynı zamanda doğada atık azalıyor ve insan sağlığı esas alınıyor..

Bende krem farını severek kullanıyorum ve krem farımı uygulamadan önce mutlaka altına The Balm'ın far bazını uyguluyorum ardından da krem farımı uyguluyorum.. Verdiği renk ve pigment çok başarılı ve de hafif gümüş tozunun verdiği etkiyle de krem farın cildime çok iyi geldiğini de söyleyebilirim..

pembedunyamm42.blogspot.com

Gümüş tozu içeriği sayesinde en hassas ciltlere bile iyi gelen ürün bu şekilde de her cilt tipine uygun olarak kullanılabiliyor.. Ürün tamamen doğal ve uluslararası organik sertifikalı.. Hiçbir şekilde de hayvanlar üzerinde test edilmiyorlar..

Bu krem farı çok severek kullanıyorum ve cildime makyaj yaparken organik ürünlere çok önem verdiğim için göz makyajımın olmazsa olmazı kendisi :) Ayrıca verdiği ışıltısı ve kalıcılığı en sevdiğim özelliği.. 

Farı göz kapaklarıma uygularken parmağımla uyguladığımda en güzel sonucu alıyorum.. Yumuşacık bi sürümü var zaten..

pembedunyamm42.blogspot.com

Bunun şeftali gibi kırmızı gibi tonu da var o hem far hem de allık olarak kullanılabiliyor mesela :) Markanın diğer ürünlerini de denemeyi çok istiyorum kullanan varsa da yorumlarınızı da bekliyorum

Simdilik hoşçakalın :)



14 yorum:

  1. far rengi gerçekten güzele benziyor. çecreye saygılı firmalara ayrı bir sempatim var. bilgiler için teşekkürler. bende bi araştırcağım merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle hayvanlara ve çevreye saygılı bir firma bu çok takdir edilesi canım teşekkürler :)

      Sil
  2. kullanmadım sen güle güle kullan canım =)

    YanıtlaSil
  3. Nereden temin ettiniz acaba :)

    YanıtlaSil
  4. ben de terracota allığını kullanıyorum, far kadar başarılı kesinlikle :))

    YanıtlaSil
  5. Kabına bayıldımmmmm!!
    Hemen sitesine baktım. Bakır krem farına fena göz koydum lakin fiyatı tekli far için pahalı geldi bana:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım fiyat biraz yüksek gelebilir ama organik ve çok kalıcı bi far yani fiyatını hak ediyor yine de sen bilirsin diğer denediğimiz bi çok ürüne göre bu ürüne bayıldım benn :) içinde kalmasın derim :)

      Sil
  6. bambu kap, doğaya saygılı bir marka oldukça ilgi çekici bloğuma beklerim bu arada :)

    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki geliyorum hemen ilgine teşekkür ederim :)

      Sil
  7. hemen internet sitesine ışınlanıyorum bu markanın :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad