Post Top Ad

Logona Organik Nar İçerikli El Kremi

Merhaba arkadaşlar ahh bu nemlendiriciler olmazsa olmazlarımız :) El kremi mutlaka çantamda, odamda bulunması gereken bakım ürünümdür ve de söz konusu organik krem olunca daha da bir değerlidir tabi..

Logona markasının makyajda birçok ürününü ne kadar seviyorsam ve de memnunsam cilt kremi konusunda da başarılı olduğunu düşünüyorum.. Ayışığı Organik de bulabileceğiniz Logona organik nar içerikli el kremi nar suyu içeren özelliğiyle elleri besliyor ve nemlendiriyor..

pembedunyamm42.blogspot.com
Beyaz ve akışkan bir yapıya sahip olan bu krem içindeki hindistan cevizi yağı ile aynı zamanda elleri kuruma ve zararlı çevresel etkenlere karşı da koruyor.. Hafif bir nar kokusu sezebilirsiniz. 50 ml lik bir ambalajda yer alıyor. 

Ben gündüz, gece her an yanımda bulundurup kullanıyorum özellikle de ellerime yaptığım manikür işleminden sonra mutlaka kullanıyorum ve ellerim yumuşacık oluyor :)

Sağlıklı organik bakım ürünleri arasında tercih edilecek bu kremi 32 tl gibi bir fiyatla http://ayisigiorganik.com/ dan temin edebilirsiniz.. 

Sevgiler

6 yorum:

  1. Fiyat olarak bana biraz fazla geldi .Nar içerikli olması hoşumada gitmedi değil,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler evet fiyati biraz yüksek o konuda haklısınız :) ama organik içerikli ve nar özlü olması da güzel tarafı

      Sil
  2. Bundan sonra sana organik ümranım demek geliyor içimden :) :) :)

    YanıtlaSil
  3. Organik olması güzel tabii de acaba bunlar da pazarlama stretejisi mi diye dusunuyor insan. Organik deyip 50ml. 37 lira gibi bir fiyata satiyorlar! Tabii ellere iyi gelmesi onemli. Paylasim icin tesekkurler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım dikkatli olmak lazım tabi .)

      Sil

Post Top Ad