Post Top Ad

Rimmel London Volume Flash Maskara

Günaydınn arkadaşlar bugün bloğumun konuğu Rimmel London Volume Flash Maskara :) Bu maskara beklentimin çok çok üzerinde bir performans gösterdiği için sizlere de biraz bahsetmek istedim.. 

Öncelikle maskara 8 ml lik pembe bir ambalajda bulunuyor. Rengi de siyah..

Maskaranın fırçası tam istediğim gibi kalınlıkta ve fırçaları da kirpikleri iyi kavrıyor.. Kirpiklerime yavaşça dokundurup sürdükçe daha da güzel bir hacim ve dolgunluk veriyor..

pembedunyamm42.blogspot.com
Maskaranın aynı zamanda kolay bir sürümü var. Fazlaca akma, bulaşma gibi bir problem de yaşamıyorsunuz. Açıkçası bu kadar güzel bir performans göstereceğini düşünmemiştim ama denemeden bilemeyiz gerçekten bazı şeyleri :) 

Bu maskarada en çok hoşuma giden özellik tabiki kirpiklerime güzel bir hacim vermesi oldu.. Benim için kıvırma özelliğinden çok hacim önemli olduğu için fazlasıyla beklentimi karşıladı.. Ha kıvırma konusunda da hiç fena değilmiş hani..

Keşke ambalajı daha daha büyük olsaymış :( Ama napalım her güzelliğin bir olumsuz tarafı oluyor illaki :) Bu rimelin bana 1 ay dayanacağını bilsem o da iyi :) 

pembedunyamm42.blogspot.com
Valla kirpiklerimde de resmini koymak isterdim ama o konuda kendimi çok başarılı bulmadığım için cesaret edemedim kusura bakmayınız.. Ama ben bir ürünü sevdiysem kesinlikle bakmanızı tavsiye ettiğim bir üründür o kesin..

Ürünün yaklaşık fiyatı 15 tl gibi bir rakam ve de uygun diye düşünüyorum..

Sevgiler

13 yorum:

  1. Watsons'a uğradığımda göz atacağım,,,

    YanıtlaSil
  2. Hangi maskarayı denersem deneyeyim sonunda hep maybelline alırken buluyorm kendimi :) e bunu da bi demek lazım o zaman madem sen sevdin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevdim canım bunu ya dekkelirse bi dene derim :) teşekkürlerr

      Sil
  3. Bu marka nerelerde satılıyor acaba bende yapış yapış rimellerde nefret ediyorum fiyatı gayet uygunmuş sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Watsonslarda bulabilirsiniz Leyla hanim bakmanızı tavsiye ederim bende :)

      Sil
  4. Elimden çok maskara geldiii geçtiii...Ama en çoook beğendiğim yine yine yine maybelline 'nin maskarası oldu hep... Buda aklımın bir ucunda olsun ... Watsons 'a yolum düşerse bir bakarım.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline de hiç fena değil canım kullandım bende ayrıca ilgin ve güzel yorumun için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. elimdeki açık maskaralar bitince deneyebilirim..

    YanıtlaSil
  6. Aslında bu rimeli burada pembe olarak gördüğüme sevdim desem (: biraz komik gelebilir. Bu arada ürünü mutlaka deneyeceğim. Neden pembe dedim ona döneyim hemen çünkü bir sarı renk rimeldir gidiyor her markada. Bir sarı satış iyi oldu diye.. :/ haksız mıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel bir konuya deginmissin canım kesinlikle katılıyorum.. Bir sarı ambalaj almış başını gidiyor.. Hal öyle olunca pembe olması benim de hosuma gitti açıkçası çok teşekkür ederim :)

      Sil

Post Top Ad