Post Top Ad

Çantanıza Sığacak Rahatlık: Rollbab

Günaydınnn arkadaşlar bugün sizlere kadınlara sunulmuş, ayakkabıda devrim olan ve rahatlık ve şıklığın simgesi Rollbab dan bahsedeceğim.. Rollbab kadınların gündelik hayatta hem şıklıklarını koruyabilecekleri hem de ekstra rahat hareket edebilecekleri katlanabilir babetlerin üreticisi..

Aynı zamanda bu ayakkabılarla insan sağlığının korunması da amaç edinilmiş ve ayak sağlığı ön planda tutulmuştur. Giydiğimiz bir çok ayakkabı, hatta bunlar içinde marka olanları da var, ayak sağlığımızı bi çok yönden tehdit ediyor aslında biz farkında olmasak da.. İşte burada Rollbab devreye giriyor ve sizlere mükemmel bir çözüm sunuyor :)


Rollbab babetler 360 derece kıvrılma özelliğine sahip elastik yapıya sahipler aynı zamanda.. Tabi bu kıvrılma özelliği sizi endişelendirmesin çünkü babetler aynı zamanda deforme olmayan ( kırılmayan, çatlamayan) malzemeden tasarlanmıştır. Gerçekten mükemmel düşünülmüş :)

Ha bir de bu tatlı Rollbab'lerin yanında yine babetlerinizi içine rahatlıkla koyabileceğiniz Rollbag çantalar da mevcut ve ilk bakışta gayet şık ve babetinizle uyum sağlayan özellikte iken isterseniz içindeki gizli büyüyebilen iç haznesini açarak babetlerinizi rahatlıkla içine yerleştirebilirsiniz :) Yani topuklu ayakkabılarınızla iken bile Rollbab yanınızdaysa kafanız da rahattır :)


Bu mükemmel ikililerin fiyatı sitelerinde 124 tl olarak satışta.. Ve tüm alışverişlerinizde kargo ücretsiz.. Sizler de bi inceleyin derim..

Sevgiler

8 yorum:

  1. bu tarz patikler süper bende de gratisde satılan babetlerden var çok rahat ediyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle harika ve at çantana çık dilediğin gibi kullan canım :)

      Sil
  2. iyi düşünülmüş bence de. bir yere giderken topuklular daha yolda başlıyor insanı bezdirmeye :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi çok güzel ifade etmişsin kesinlikle canım :)

      Sil
  3. Bu tip babetler çok pratik görünüyor gerçekten, henüz alıp denemedim ama aklımdalar. Özellikle saatlerce dans edilen, ayakta durulan gecelerin sonrasında, topukluları çıkartıp, kullanmak için ideal, bence de :) Ayrıca, bu marka, babetlerinde pratikliğin yanı sıra; şıklığa da önem vererek, rakiplerine fark atmış.. :)

    Bu arada, iade-i ziyarete geldim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy harika bir yorum yapmışsın çok teşekkür ederim :) hoşgeldinnnn :)

      Sil
  4. Degişik renklerde seçenekler mevcutmuş.Marbled (Set) desenini sevdim. Çantası da resmen sihirli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle harika setleri var ve çok rahat tam denenesi :)

      Sil

Post Top Ad