Post Top Ad

Feyzan Esans ve Hürrem Sultan Kokusu

Konya'da Feyzan Esans ı bilmeyen yoktur heralde ama bilmeyenler için kendileri Mevlana Çarşısına çok yakın bir mevkide küçük bir dükkan ama küçük olduğuna sakın aldanmayın esans ve parfüm noktasında şehirlerarası ve hatta uluslararası çalışan büyük çaplı bir işletme..

Gelelim geçen günlerde aldığım Hürrem Sultan esansından oluşan parfüme :) 


Ben önce esansını kokladım harika bir koku geldi burnuma ve bu çok hoşuma gitti.. Esans deyince ilk etapta aklımıza gelen bildiğiniz ağır kokulardan da değil ayrıca ama çok hoş ve kalıcı bir koku ve çok egzantirik :) Bu arada o kadar şirin torbaya da koydu ki gel de beğenme..

Gelelim kokuya :) Öncelikle ilginçtir ki rengi de pembe hani cidden tamamen tesadüf :) Rengini geçelim, kokusu ise çok tatlı bir çiçek kokuları karışımı sanki ve gün boyunca üzerinizden hiç çıkmaması da içindeki esansın farkından olsa gerek :) Eşim parfümü ilk kullandığımda çok beğenip hemen sordu tabi öyle olunca ayrıca beğeni katsayısı da arttı bende :)

Bu arada esansdan parfümün nasıl yapıldığını da orada bizzat görüp öğrendim onun da sırrı bende kalsın :) Ben bu Hürrem sultan kokusunu çok beğendim, kullandığı kadar varmış ki eğer fırsatınız olursa mutlaka bi inceleyin derim, bişey kaybetmezsiniz..
 

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. 50 cc 15 tl kendileri yapıyorlar parfümü de :) gayet de uygun fiyatı..

      Sil

Post Top Ad