Post Top Ad

Naturigin Organik Saç Boyası Gözlemlerim

Günaydın arkadaşlar.. Geçtiğimiz günlerde Naturigin markasının organik içerikli saç boyasını annem üzerinde denedik ve çok güzel sonuçlar aldık, buradan da gözlemlerimi ve etkilerini sizlere aktarmak istedim..

Bu ürün Danimarka menşeeli bir ürün.. Öncelikle organik makyaj ve organik bakım ürünlerinin bulunduğu Ayışığı Organik den temin edebilirsiniz. Bu boyanın rengi 4.6 olan bakır kahverengi :) Hafif kızılımsı bir kahverengi ve saçı inanılmaz canlı gösteren de bir etkiye sahip.

naturigin

Bu organik boyanın temel özellikleri nelerdir sırayla aktarayım;

* Amonyak, paraben ve srs içermiyor dolayısıyla da gözleri hiç yakmıyor ve daha sağlıklı ve doğal saçlara sahip oluyorsunuz

* %100 renk ve %100 beyaz kapatma özelliğine sahip

* Çok önemli 12 adet organik yağ içeriyor bu harika.. (soya proteini, buğday özü, şimşir, shea yağı, kastor tohumu yağı, üzüm çekirdeği yağı, şeftali çekirdeği yağı, kayısı çekirdeği yağı, limon kabuğu yağı, mandalina kabuğu yağı, greyfurt kabuğu yağı ve Aloe yaprağı yağı )

* Saçı koruyor, ışıltı veriyor ve nemlendirerek besliyor (ışıltı konusunda hemfikirim resimden de anlayacaksınız )

* Tüm saç diplerine uygun

Biz boyayı annemin saçına denedik ve mükemmel bir renk ve ışıltı verdiğini gördük.. Annem çok beğendi hatta bu kadarını beklemediği için bi süre şaşkınlıkla sevincini gizleyemedi :) Beyazlarını mükemmel kapattığı gibi yumuşacık ve ışıl ışıl saçlara sahip oldu.. Ve şuna eminim ki annem tekrar tekrar bu ürünü kullanmak isteyecek :)


Ürünün içerisinde 1 tüp krem boya, 1 şişe aktivatör, 1 saç bakım kremi, 1 çift eldiven ve kullanım klavuzu bulunuyor.. 30 dk bekleme süresi var ve biz de 30 dk süre beklettik ve direkt rengini çabucak verdiğini gördük. Kokusu ise çok hoş bir koku. 

Ürünü Ayışığı Organik de %20 indirimle 39.90 tl ye alabiliyorsunuz ve de aynı gün kargoya veriliyor. Ve yine güzel bi tarafı Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ile :) Bence sizler de mutlaka bu marka ile tanışmalısınız biz çok memnun kaldık ve devamını da isteyeceğiz galiba :)

Sevgiler

8 yorum:

  1. çok güzel kapatmış gerçekten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım biz de şaşırdık ve sevindik inanki

      Sil
  2. beyazları çok iyi kapatmış, sırf bu korkudan uzak duruyordum doğal boyalardan, denemeye karar verdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel kapattı gerçekten tavsiye ederim :)

      Sil
  3. Bir an annemin saçlarına bakıyorum zannettim, annenizin saç rengi annemin saçlarıyla aynı neredeyse. Saçını boyamaya karşı çıkıyor, boyasa en az 10 yaş gençleşecek halbuki :) Bu yayınınızı anneme de gösterip "Bak ne güzel olmuş boyanınca" diyerek ikna çalışmalarına başlayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy kıyamam ne de güzel olur halbuki mutlaka göster canım bence ikna için güzel bi seçenek :))

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. evet canım kızıla çok yakın sanki ama tam kızıl değil bakır kahverengi :)

      Sil

Post Top Ad