Post Top Ad

#umranlasonbaharamerhaba Sponsorlarımız Part 1

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde Konya ve Ankara'dan değerli blogger arkadaşlarımla görüşüp çok keyifli bir etkinliğe imza attık. Hep birlikte #umranlasonbaharamerhaba dedik ve değerli sponsorlarımızın hediyeleri eşliğinde de herşey harika geçti..

Etkinliğimde toplamda 44 sponsorum vardı, tabi hepsi birer emek kolay olmadı.. Ve ilk etkinliğim olmasına rağmen katılımın beklediğimden çok daha yüksek olması beni inanılmaz mutlu etti :)
Tabi Konya'da da şimdiye kadar gerçekleşen blogger etkinliklerinden sponsor anlamında katılımı en yüksek ve en başarılı etkinliğe de imza attım, bu da benim için büyük mutluluk oldu.. Gelelim sponsorlara.. Bugün sizlere sponsorların bir kısmından bahsetmek istiyorum..
   
Rollbab benle beraber toplamda 4 arkadışımıza katlanabilir babet ve çanta setlerinden hediye etti, o nasıl bir rahatlık kesinlikle çok beğendim ve hatta etkinlik günü ayakkabılarım onlardı ve çok rahattım :) Ayrıca yazısı yakında blogda olacak..

Diğer Rollbab talihlileri ise soldan sağa sırasıyla Ebru, Işıl ve Nilgün idi :)

Yine etkinlik günü taktığım takılarım da İlbay Çini Takı dandı, bu harika set için çok teşekkür ederim, arkadaşlarım da çok beğendi, gerçekten çok şık takılarınız var..

Kliksa.com bizlere stres topu ve kupa bardaklarından gönderdi ayrıca çekilişle verilmek üzere bir arkadaşımıza da tava hediye etti.

O şanslımız ise Canan idi :)

Mustela hepimize bebek şampuanı gönderdi, çok sevindim çünkü bu şampuanları çok seviyorum :)

Orkide Hareketi bize bu harika sedefli farlardan gönderdi, hem aydınlatıcı olarak hem de kaş kemiklerime uygulayabileceğim bu far en kısa sürede denenecek :)

@boom_design bizlere bu secret bonbon şekerlerinden ve cici mi cici ojelerinden yollamış :) Ojenin rengine bittim ve hatta kullandım bile :)

Dermokil de bizlere cilt bakımımızda çok gerekli olan yüz ve göz temizleme sütü, yüz temizleme jeli, susam yağı ve el kremini yolladı :) Denemek için can atıyorum..

Kertil Çam bizlere birbirinde güzel kokulara sahip kolonyalarını yolladı, bana akasya ve lavanta kolonyası geldi, kokuları gerçekten çok etkileyici ve kalıcı..

Mediwell bize hem ateş düşürücü ve serinletici bantlarını hemde şirin mi şirin sürpriz kutularında çıkan manikür seti ve anahtarlıklarını yolladı :)

Daxmixup bize bu harika ışıltılı vuücut losyonu ve saç maskelerinden yollamış, bayıldım hemen denenecek :)

Essence bize bu şirin mi şirin makyaj kitini yollamış, zaten çok severek kullanıyordum ürünlerini kullanmaya da devam edeceğim, yorumlarım kullandıkça blogda olacak..

Cosmed ise bize akne konrol jellerinden yolladı.. Özellikle yağlı ciltler için büyük güzellik oldu..

Blogger dostu Fresh'n Soft bizlere makyaj temizliğimiz için gerekli olan herşeyi göndermiş, makyaj temizleme mendillerinden tutunda kulak çöpü de dahil.. Yıllardır severek kullandığım ürünlerini görünce çok bi sevindim desem yeridir :)

Pierre Fabre bizlere çok faydalı olacak ve çok merak ettiğim ürünlerinden Elancyl bölgesel sıkılaştırıcı ve inceltici jel, Avene serum ve Klorane şampuan yolladı.. Hepsi çok merak ettiğim ürünler denenmek için sıraya girdiler :)

Ritüel de Beaute beni hiç kırmadan bizlere özel günler için ısıtıcı bant, burun bandı ve diş temizlemeye yardımcı pratik mendilini yolladı :) Hepsi büyük ihtiyaç, çok iyi oldu..

Bebak bu şirin mi şirin şişelerdeki kakao özlü ve havuç özlü güneş bakım sütlerini gönderdi, merak ettiğim ürünlerdi denedikten sonra yorumlarım blogda olacak..

Amutiya Cosmetique bizlere harika makyaj serisinden yollamış, özellikle argan yağı içeren ürünlerini deneyip ayrıca blogda yazacağım, çok teşekkür ederim..

Topicrem de bizlere çok severek kullandığım makyaj temizleme suyunu ve hepimizin cilt tiplerine göre nemlendirici kremini yolladı.. Severek kullanmaya devam..

Narkutu, anne ve anne adaylarına harika hediyeler alabileceğiniz harika bir site.. Bizlere gündelik hayatımızda çok işimize yarayacak haftalık not tutabileceğimiz bu sevimli notluğu ve özel keçe ambalajda kalem ve ajanda yollamış, çok teşekkür ederiz :)

@takatuka_tm şık tasarımlarıyla hepimize farklı farklı kolyeler gönderdi, bu da benimki :)

@hediyeruyasi ise bizlere özel olarak tasarladığı bu harika anahtarlıkları gönderdi :) Ben de eşime ve bana özel yaptırdım, ellerine sağlık..

Şimdilik bu kadar, diğer sponsorlar ise ardından gelen yazımda olacak, takipde kalın :) 

Sevgiler

8 yorum:

  1. çok güzel ürünler güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel ürünler gerçekten. İyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Ne mutlu sana canım... Bizim etkinliğimiz mekanın gazabına uğradı ne yazık ki ve gerçekten çok mahçup ettiler bizi. :( çok mutlu oldum adınıza ne güzel eğlenmişsiniz. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım benim çok şükür öyle bi durum hiç yaşamadık ama sizin durumunuza bende çok üzüldüm inan,insanların ne karakterde olduğunu bilemiyorsun ki inşallah bida öyle bi durum yaşamazsın canım :(

      Sil
  4. Bu kadar sponsoru ve bloggerları bir araya toplamak gerçekten zor olmalı. Tebrik ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım zor olmaz mı ama çok şükür ki atlattım çok teşekkür ederim :)

      Sil

Post Top Ad