Post Top Ad

EKİM AYI BİTENLERRR

Bitenler yazısı yazmayalı sanki baya oldu bu arada birikenler de oldu :) Ekim ayında neler bitmiş, gelin beraber inceleyelim..


Carrot Care Şampuan ve Saç Kremi: Saçlarımın ipeksi ve yumuşacık olmasını onlara borçluyum.. İçindeki havuç yağı özü ile saçlarımı hem çok güzel besliyor hem de yıpranan uçlarını onarıyor. Hemen yeni paketine geçildi bile :)

Avon Şenses Duş Jeli: Tesadüfen N11 den yaptığım bir alışverişte paket içerisinde çıkmıştı. Kokusu fena değil ama kalıcılığını pek sevmedim. Köpürmede de çok başarılı olduğunu söyleyemem..

Palmolive Akdeniz Bitkileri Duş Jeli: Bu ürünü yaklaşık 2 aydır falan kullanıyordukki anca bitti.. Kokusu ve kalıcılığı mükemmel ve köpürmesi de aynen öyle :) Ayrıca kolay kolay bitmeyen kocaman ambalajı da size baya gider. Bu seriyi çok sevdiğimi daha önceki yazılarımda da belirtmiştim.

Celebre Parfüm: Avon'un en sevdiğim parfümlerinden ve bilmem kaçıncı bitirdiğim şişesi bu da :) Kokusu çok gizemli ve de hoş. Kalıcılığı orta ama ben yine de çok seviyorum bu kokuyu. Diğer parfümlerine es geçerim.

Lavera Organik Mineral Allık: Baya severek kullandığım bir allıktı. Pigmentasyonu başarılı ama istediğiniz rengi alabilmek için bi kaç kat sürmek şart. Şeftali tonlarındaki bu rengi ve organik olması bendeki artıları.. Çabuk bitti :)

Nuxe Kuru Yağ: Saçlarımın yine yıldızlı ürünlerinden, detaylı yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Duş sonrası nemli saçlarıma zaman zaman da kuru saçlarıma uyguladığım bu yağ hem saçımı besleyip hem de yumuşacık yapıyor. Kabaran saçlarıma da inanılmaz iyi geliyor.. Yeni şişesine geçildi bile..

Essie 45 numaralı oje: Bu ojeyi gündelik hayatta sık sık kullandığım ve rengini çok sevdiğim doğrudur. Bir arkadaşımdan hediye gelmişti. Tırnakdaki french duruşu süper..Yeniden almak isterim bu ojeyi. Yalnız bitmeye yaklaştığında yapış yapış bir kıvama geldi neden öyle oldu bilmiyorum :(

Fresh'n Soft Premium Makyaj Temizleme Mendili: Normal ve karma ciltler için olan bu mendili sürekli kullanıyorum. Cildime alerjik hiç bir reaksiyon göstermediği gibi makyajımı da tek mendille gayet iyi temizliyor.

Vee bitenler yazısının sonuna geldik :) Sizlerin de öneri ve düşüncelerinizi beklerim.

Sevgiler

17 yorum:

  1. Nuxe kuru yagi ben de cok seviyorum cnm, celebreyi de begenirim. Gelsin yeniler o zaman ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy evet inşallah geliyorlar yavaş yavaş canım :) Güzel yorumun için de çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Carrot Care şampuan ilk kullanımlarda dökülme yapıyormuş ve hiç köpürmüyormuş doğru mu acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır canım ya alakası yok yaklaşık 5 aydır kullanıyorum hiç olumsuz etkisini görmedim artılarını gördüm hep.. köpürme meselesi de bence kişisel bi mesele bana göre gayet iyi foş foş köpürse ne köpürmese ne, zaten köpürmesinden ziyade saça yaptığı bakım önemli benim için.. biraz uzun yazdım sanırım ama açıklayıcı olsun istedim :)

      Sil
    2. çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. Palmolive serisini hep çok sevdim, bu bitenleri okurken kendimi bakımsız kalmış hissettim Ümran^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim ya hiç olur mu öyle şey sen şu an kritik bir dönemde olduğun için sabundan tiksinebilirsin bile o yüzden hiç öyle düşünüp falan strese girme :)

      Sil
  4. palm olive duş jellerini daha kullanmaya fırsatım olmadı ama kokularını çok beğendim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel kokuları canım bir de çok kalıcı..

      Sil
  5. Carrot Care şampuanlara nereden ulaşabiliriz? Bazı bloggerlara firmalar gönderiyor da bizim gibi garipler napsın ?? :(( Bu arada Celebre en favori parfümlerimin başındadır, Avon duş jellerini ve yüz kremlerini ise pek tavsiye etmiyorum ben de :(( Hadi o zaman gelsin yepisyeniler :DDD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım www.carrotcare.com dan alabilirsin bi bak istersen. Evettt gelsin yeniler :))

      Sil
  6. Hoşgeldin tabiki hemen bakıyorum bende :)

    YanıtlaSil
  7. Kısa ve öz, okunası bir yazı olmuş beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için :)

      Sil
  8. Avonun parfümleri hep merak ediyordum yazınız sayesinde deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim güzel ilginize bende bakacağım bloğunuza :)

      Sil

Post Top Ad