Post Top Ad

Urtekram Naneli ve Yeşilçaylı Organik Diş Macunu

Diş sağlığı ve diş macunları gerçekten önemli bir mevzu..Çünkü hayatta insanı en çok bezdiren sancılardan biri de diş sancıları o yüzden ağız ve diş sağlığı, üzerine titrediğim bir konudur.. Hal böyle olunca da kullandığımız materyaller de bir o kadar önemli..

Ben organik olarak ilk diş macunu denememi Urtekram markası ile yaptım.. Bu diş macununu, ürünlerini çok severek takip ettiğim organik sağlık ürünleri nin satışa sunulduğu Ayışığı Organik sitesinde gördüm :) Siz de siteye üye olarak fırsatları ve kampanyaları takip edin derim..


Macun 75 ml'lik bir ambalajda ve fiyatı da 19 tl civarı.. Florür ve hayvansal madde içermiyor ve Ecocert organik sertifikalı.. Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ve dişlerimin sağlık ve beyazlama noktasında daha iyi olduğunu gözlemliyorum..


Ürün renksiz ve de kokusuz.. Ve köpürmeyen bir özelliğe sahip ama bu sizi sakın aldatmasın dişleri temizlemesi gayet güzel. Diş etlerini ve dişlerinizi güzelce fırçalayıp güzel bir rahatlama sağlıyorsunuz.. Tabi köpürmeyince sanki boşa fırçalıyormuşsunuz gibi geliyor ama florür içermemesinden kaynaklı bi durum bu..

Ürünü genel anlamda beğendim ve deneyen varsa da yorumlarını beklerim.

Sevgiler 

8 yorum:

  1. Thanks for such a detailed post!

    YanıtlaSil
  2. daha önce duymamıştım bu ürünü bilgilendirme iyi oldu ;) teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Ben Logodent'in diş macununu kullandım ve sürekli kullanmıyorum temizlemiyor gibi geldiği için :)

    YanıtlaSil
  4. organik olması iyiymiş ben de splat kullanıyorum artık sadece...

    YanıtlaSil

Post Top Ad