Post Top Ad

%100 DOĞALTAŞ BİLEKLİK ADRESİ: @FENİXBUTİK

Takı ve bileklikler kadınların vazgeçilmez aksesuarıdır ve söz konusu bileklikler bir de doğal taşlardan oluşuyorsa işte bu harikadır. Çünkü onlar hem daha estetik görünürler hemde vücuda faydaları çok fazladır. Ayrıca kadınların güzelliğine daha bi güzellik katar.

Bende bugün sizlere takı ve tasarım konusunda %100 doğal taş dan olusan ve el yapimi bileklikler bulabileceğiniz harika bir yerden bahsedeceğim: @fenixbutik :) Sayfada birbirinden güzel ve renkli taşlarla kendinize harika bileklikler alabiliyorsunuz ya da istediğinizi seçip karıştırma olarak da alabiliyorsunuz.


Bileklikler hem parıl parıl parıldayan ışıltılarıyla göz kamaştırıyor hem de insanı mükemmel motive ediyor. Ayrıca ana taş malzemeleri özenle seçiliyor ve kararmıyor. Narin taşlardan seçiliyor ve vücuda ve sağlığa da faydaları o kadar çok ki :)!!!

Biraz bahsedecek olursak mesela bu gördüğünüz bileklikteki taşlar, kan dolaşımını düzenliyor, dalağın düzgün çalışmasını sağlıyor. Bel soğukluğuna karşı etkili ve de saçların daha gür çıkmasını sağlıyor. Hafızayı kuvvetlendiriyor, stresi azaltarak enerji ve canlılık veriyor."Kan taşı" olarak da biliniyor.


Yani anlatmakla bitmiyor aslında faydaları sadece biraz inanmak ve kendini buna koşullandırmak gerekiyor. Ne kadar olumlu düşünürsek etkileri de o kadar olumlu oluyor. Ben şu an doğal taş bilekliğimle çok mutluyum :)

Sizler de bu harika doğal taşlardan oluşan el yapimi bilekliklere sahip olmak isterseniz hemen bir tık uzağınızdaki @fenixbutik instagram hesabına ulaşabilirsiniz. Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

18 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor. Hazır yılbaşı da geliyorken güzel hediye olabilir teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım bana da güzel bir yılbaşı hediyesi oldu aslında :))

      Sil
  2. ilginç özellikli ve şık..

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan, çok şık görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. Great post and amazing pictures :)...thx for sharing!

    YanıtlaSil
  5. Çok yakışmış güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canim daha guzelleri senin olsun :)

      Sil
  6. Pek fazla böyle şeylere inan biri değilim ama alıp kullanabilirim. Çünkü gerçekten güzeller.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz inanma meselesi demiştim ya çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Very beautiful ♥♥♥

    YanıtlaSil

Post Top Ad