Post Top Ad

Altın İple Ameliyatsız Yüz Germe





Yaşlanma faktörü ile birlikte yüz bölgesinde farklı değişiklikler ortaya çıkabiliyor. Bu değişikliklerin en önemi sebepleri arasında bulunan ve cilde esneklik sağlayan kollajenin azalması durumudur. Bu durumda cilde hacim veren yağ dokusu da inceldiği için yer çekimine bağlı olarak yer değişen hücreler sebebiyle de ciltte sarkmalar görülmektedir. Çene hattında da görülebilecek bu bozulmalar günümüzde Altın İple Ameliyatsız yüz Germe işlemleri sayesinde düzeltilebilmektedir.

Nasıl Uygulanır?
Altın İple Ameliyatsız yüz Germe uygulaması öncesinde işlem yapılacak bölge temizlenmektedir. İpliklerin kullanılacağı bölgelere ayrıca bir iğne ile anestezi yapılmaktadır. Cilt altındaki 5 mm derinliğine yağ yerleştirilir. İplerin üstünde yer alan küçük koniler ipin cilt altında tutunmasını sağlar. Bu ipler rahatlıkla yerleştirildikten sonra da cilt üzerindeki bölgelerden yavaşça çekilerek germe işlemi yapılır. Tamamen ağrısız bir yöntem olduğu için sıkça tercih edilmektedir. Altın İple Ameliyatsız yüz Germe uygulamasında işlem sona erdikten sonra etkisi görülebilir. Zamanla artan bu etkiler 3 yıla kadar sürmektedir. Ayrıca bu uygulamalar yaklaşık 6 yıldan beri yapılıyor. Herhangi bir yan etkisi olmayan bu işlemden sonra çok kısa süreli morarma ya da şişlik görülebilir. Çene hattını düzeltmek, kaş kaldırmak ve boyun bölgesindeki sarkmalar için kullanılan Altın İple Ameliyatsız yüz Germe işlemlerinde dikkat edilmesi gereken durumlar aşağıdaki gibidir;
-          Herhangi bir ağrı karşısında 3 güne kadar ağrı kesici kullanabilirsiniz.
-          5 gün süre boyunca yüz bölgesinde sert bir hareket uygulanmamalıdır.
-          Uygulamadan 2 hafta süre boyunca güneş banyosu yapılmamalıdır.
-          Yüz masajı da 3 hafta boyunca yasaklanmalıdır.
-          Hamam ya da sauna uygulamalarından da uzak durulmalıdır.
-          Altın İple Ameliyatsız yüz Germe uygulaması sonrasında 1.hafta çene hareketlerini kısıtlamalısınız. Herhangi bir çiğneme ya da esneme hareketini olabildiğince az yapmanız gerekiyor.


Altın İple Ameliyatsız yüz Germe uygulamaları bu şekilde yapılmakta ve günümüzde oldukça tercih edilmektedir. Son zamanların ağrısız tedavi uygulamalarından biri olması ve oldukça etkili olması dolayısıyla yanak bölgesini hacimlendirebilir ve sağlıklı bir şekilde belirginleştirebilirsiniz.
Detaylı bilgi için medikal estetik uzmanı Dr Funda Demir İm 'in sitesini ziyaret edebilirsiniz.




4 yorum:

  1. son zamanlarda estetikle ilgili ne kadar güzel gelişmeler yaşanıyor teknolojinin gelişmesinin faydaları sanırım ameliyatsız bir işlem olması da insanı cezbediyor :)
    madamemine.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi ameliyat olmasından iyidir canım ben bayıldım bu buluşa..gerçekten teknolojinin iyilikleri bunlar :)

      Sil
  2. Thanks a have nice weekend :)

    YanıtlaSil
  3. very nice picture! ♥♥♥

    YanıtlaSil

Post Top Ad