Post Top Ad

ERKEK GİYİM MODASINDA DEVRİM: PİERRE CASSİ

Erkek giyimde yepyeni ve birbirinden güzel geniş ürün yelpazesiyle 1970'ten bu yana faaliyetlerini sürdüren Pierre Cassi 2016'ya da hızla damgasını vuruyor.. Genç erkek giyimin gözdesi olmaya aday olan marka kesimlerini sürekli güncelleyerek tarz içinde tarz yaratmaya çalışıyor..

Ürünleri %100 Türk üretimi olan ve tamamı Türk malı sermayeden oluşan marka yurt dışındaki bir çok ülkeye de ihracat yapıyor. Yani sedece Türkiye ile sınırlı değil. Bu da ne kadar gurur verici bir durum olsa gerek!


Takım elbisede klasik çizgisinin ardında şıklığını koruyan marka modernliği temsil ederek özgün parçalar ortaya koyuyor. Gömlekten kabana, kol düğmesinden kravata ve pantolona ve daha bir çok üründe kalitesini koruyor.. 

Damatlık modelleri ise şık tasarımları ve farklı stilleri ile tam tercih edilesi ve mükemmel. Smokin ve papyon modelleri ile modern hayatın vazgeçilmez parçalarını ortaya koyuyor.




Hem spor hem de klasiği biraraya getirip bu kadar güzel yakıştıran bir marka daha görmedim. Ayrıca renk renk ve çeşit çeşit gömlekleri ise göz kamaştırıcı diyebilirim. Ekoseli ve slim fit modellerin yanısıra dar kesim modelleriyle de en çok seçilen markalar arasında..

Benim yine en beğendiğim modellerden blazer ceketleri ise hem şık hem de zarif bir görüntü sağlıyor ve şu aralar sık tercih edilenlerden olsa gerek. Beli saran özel kesimi ile duruşundaki iddiasını koruyor. Kaliteli malzemeleri ve sağlam işçiliği ile marka, kıskandıracak nitelikte çalışmalar sunuyor.

Ben modayı baştan sarsan ürünleri ile markanın müşteri memnuniyeti ve tüketicinin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusundaki üretimine hayranım.. Kendileri aynı zamanda Türkiye ve yurt dışına giyim bayilikleri de veriyor. Sizler de hemen bir tık uzağınızdaki bu markayı daha yakından incelemek isterseniz www.pierrecassi.com u ziyaret edebilirsiniz.


22 yorum:

  1. Hemen eşime yönlendiriyorum yazıyı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler fıstık :) bence de yönlendir ürünler harika :)

      Sil
  2. bilgi için teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  3. Çok faydalı bir yazı olmuş. Gömleklerini kullanıyoruz çok kaliteli ve şık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım ne güzel kullanmanıza sevindim :)

      Sil
  4. Çok güzel görünüyor ürünler eşine yönlendiriyorum :))) teşekkürler bu yazı için

    YanıtlaSil
  5. Great items Really interesting post...thx for sharing! xx

    YanıtlaSil
  6. Bu tarz ceketleri hep sevmisimdir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blazer ceketlere özellikle bayılıyorum bende canım :)

      Sil
  7. Ürürnleri çok kalitelidir,ilk adı duyulmaya başladığı zaman kampanyalarını ben düzenliyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa ne güzel sevindim tatlım :) gerçekten kaliteli ve iddialı..

      Sil
  8. Şık ve kaliteli görünüyor, bakalım bakalım :)

    YanıtlaSil
  9. adrese gittim inceledim koleksiyon görülmeye değer :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad