Post Top Ad

Disney Dünyasının Sevimli Parfümü: Minnie

Çoçukların en sevdiği kahramanı Disney şimdi artık çoçuk parfümeride sevimli şişelerde :)!! Rengarenk ve sevimli amlajlarda çoçukların gönlünü fethetmeye devam ediyor. Disney lisanslı ve koruyucu ve allerjen içermemekle birlikte tabi düşük oranda alkol içeriyor.


50 ml'lik ambalajlarda yer alan parfüm sevimli kapak yapısıyla da dikkatleri üzerine çekiyor :) Bu da çoçuklar için özel olarak tasarlandığını gösteriyor. Koku olarak ise çok ağır olmayan bir kokuya sahip. 


Benim fıstık kardeşimin ısrarı üzerine biz de bir tane edindik :) Yanından hiç ayırmıyor tabi. Çoçuk hediye seçeneklerinde değerlendirilebilir. Biz bu parfümü LCW den aldık. Yaklaşık fiyat aralığı ise 20-25 tl arası..

Sevgiler

20 yorum:

  1. Canım güle güle kullansın kardeşin:)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Ay bu da neee :) Çocuk parfümü olayı beni çok şaşırtıyor. Benim evde de minik bir kız var Ümran'cığım büyüyünce böyle mi olacak acaba? Parfümler, süsler kokoş kokoş. Aklımda olsun bu parfümler o zaman. Bayıldım kardeşine de Allah bağışlasın, parfümünü de güle güle kullansın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa sorma parfümü bi tek biz mi kullanıyoruz zamane gençleri yani çoçuklarına da neler yapıyorlar canım :DD Çok teşekkür ederiz kızını çok öpüyorum :)

      Sil
  3. Çok güzelmiş ya şişesi :) kız çocukları hep Kokoş oluyorlar galiba canım kardeşinde çok şeker maşallah güle güle kullansın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim evet şişenin tasarımına bayıldık bizde :) çok teşekkür ederiz :)

      Sil
  4. Ayy çok tatlı tabi kızımızda öyle maşAllah

    YanıtlaSil
  5. nasıl da mutlu olmus iyigünlerde kullansın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim acayip sevindi bi görsen :)

      Sil
  6. o ne harika bişimiş öyleee :)

    YanıtlaSil
  7. Selam,

    çocuklar için bu tür şeyleri çok sevmiyorum ben. O yüzden benimkilere hiç almadım ama seven ve severek kullanan bi sürü arkadaşım var.

    neşeniz daim ola :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selam aslında bana da çok doğru gelmiyor ama bi anlık aldık :) teşekkürler hep beraber :))

      Sil

Post Top Ad