Post Top Ad

Flormar Love My Lashes Mascara

Merhaba arkadaşlar bugün size uzun süredir kullandığım ve şu aralar günlük makyajımda favori ürünlerimden biri olan Flormar ürünü Love my Lashes Maskara' dan bahsedeceğim. Flormarın ekstra hacim veren tüm maskaralarını severim. Çünkü maskarada dikkat ettiğim noktalardan biri ekstra hacim veren volume özellikli olanlardır :)


Ürün 13.5 ml'lik bir ambalajda ve kalın ve sık bir fırçası var. Kirpikleri tek tek kavrayarak şekillendiriyor ve yine daha belirgin ve hacimli görünümünü sağlıyor. Yine özel olarak geliştirilmiş polimerleri sayesinde suya karşı da dayanıklı bir ürün. Akma ve bulaşmaya rastlamadım ve bu en sevdiğim tarafı oldu. Pul pul dökülme ise hiç olmadı.


Bu maskaranın içerisinde aynı zamanda zeytinyağı ve argan yağı da var ve haliyle kirpikleri besleyen ve koruyan bir özelliğe sahip. İçinde argan yağı olan ürünleri özellikle bu yüzden tercihlerimde ön sırada bulunduruyorum. Faydaları saymakla bitmez. 

Sadece rimelin küçük bir ambalajı olması çabuk bitmesini tetikliyor. İndirimlerde yedeklenerek bu da önlenebilir :) Mesela şu an Flormardaki bir çok üründe %70 indirim var ve bu ürünü de ben %50 indirimle çok uygun bir fiyata aldım :)

Fiyatına göre güzel performanslı ve şans verilecek bir ürün. İndirimlerde bi göz atmanızı tavsiye ederim.

Sevgiler

20 yorum:

  1. Merhaba , flormar'ı severek kullanıyorum majyaj ürünlerinde. Rimelini de deneyeceğim. Teşekkürler güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim benim de severek kullandığım bir marka özellikle maskara konusunda :)

      Sil
  2. İçeriğinde yağlar olması çok iyi.

    YanıtlaSil
  3. Aklımda hep sorular vardı acaba güzel midir diye. Sizin yazınızdan sonra rahatlıkla en kısa zamanda alıp kullanabilirim artık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :))

      Sil
  4. Tam çantama at çık boyu ideal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ever canım her yere sığar sirin bir ambalaji var minnak :))

      Sil
  5. fırçası güzel işlevli gibi :)

    YanıtlaSil
  6. Argan yağlı olmasına bittim ! Gidip bakmam gerek :)

    -Benim bloğuma da beklerim.
    elitsalemcadisi.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi hosgeldin bu arada :) tabi hemen geliyorum :)

      Sil
  7. Güle güle kullan canımm :))

    YanıtlaSil
  8. İndirim de bakacağım aklıma yazdım:))

    YanıtlaSil
  9. bende deneyeceğim mayballline nin yeni maskarasını aldım ondan sonra deneneceklere alındı
    bende yeni blog açtım nasıl olduğu hakkında yorumlarını paylaşır ve beni takip edersen çok sevinirim.
    http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  10. merhaba bende almak istiyorum ama tereddütlerim var ben kıl fırçaları hiç kullanmadım hep silikon kullandım ve memnundum ama bu fırça kıl olduğu için nasıldır acaba diye düşünmüyor değilim sizce nasıl ? birde ben kirpiklerimi tek tek ayıran maskaraları sevmiyorum kaç kirpiğim varsa görünüyor hacim veren birbirine yapışmayan uzun ve gür görünen kirpikler isttiyorum acaba bu özelliklerlerden kaç tanesi mevcut flormarın bu maskarasında ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla istatiksel olarak ne yanıt versem doğru olmaz ama ben memnunum üründen kirpiklerime hacim veriyor.Ekstra da bakım yapıyor :)

      Sil

Post Top Ad