Post Top Ad

İÇ GİYİM DENİLİNCE: DANTELİSTAN.COM

Eveeet biz kadınlar sadece makyaj ve kozmetikle ilgilenmeyiz tabi. Giyim ve iç giyim de bi o kadar önemlidir bizler için :) Pijamadan iç giyime tercih edebileceğimiz bu ürünlerin kalitesi, rahatlığı ve şıklığı çoğumuz için önemlidir. Hatta bu özellikleri bi arada bulmak isteriz hep :) 


İşte Dantelistan.com bizlere bu fırsatların hepsini bi arada sunuyor. Hem genç hem de orta kesime birbirinden fazla çeşit ürün ve marka ile hizmet sunuyor.Yaklaşık 150 markaya ev sahipliği yapıyor. Hem yazlık hem de kışlık modelleri gayet dikkat çekici ve güzel. Ayrıca incelediğim kadarıyla fiyatları piyasa fiyatına göre çok uygun bu da ayrıca bana göre cazip noktalarından.


Sitede bir de şöyle bir uygulama var. Siteye üye olduğunuz andan itibaren tiko para kazanıyorsunuz. Her yaptığınız alışverişte bu tiko paralar sürekli hesabınıza yükleniyor ve siz bunları alışverişlerinizde yine rahatça kullanabiliyorsunuz. Şimdi baktım mailime yeni üyelik ve haber bülteni üyeliğinden toplam 13 tiko yüklenmiş bile :) 


Alışverişleriniz ise gayet güvenli ve hızlı ilerliyor. Şöyle ki aldığınız ürünün rengi yada modeli kalmadıysa hemen firma yetkilileri arayıp sizi bilgilendiriyor. Eğer başka seçenek varsa onu seçiyorsunuz ya da iptal edebiliyorsunuz. Ve kargonuz bir kaç gün içinde elinizde oluyor. Sevdiğim özelliklerinden biri daha "kapıda ödeme" seçeneğinin bulunması :)

Ben siteyi ve ürün skalasını beğendim. Müşteri memnuniyeti de tam notu aldıysa daha ne olsun :) Sizler de bir göz atın eminim bişeyler almadan çıkamayacaksınız :)

Sevgiler

6 yorum:

  1. Ben de bu tarz tulumlara bayıldım sitede :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım ya çok cici her girişimde birşey kestiriyorum gözüme :DD

      Sil
    2. Siteye baktım çok pijamalar çok güzel. Fiyatı da gayet iyi

      Sil
  2. Çok güzel ürünler var.

    YanıtlaSil

Post Top Ad