Post Top Ad

Mac Cosmetics Stroke Of Midnight Eye Kits - Warm

Bugün de kozmetiğe değinmesek olmaz dimi :)! Şu sıralar çok severek kullandığım ve hiç elimden düşürmediğim bir paletten bahsedeceğim size. Ürün Mac Cosmetics'in önceki yıllarda yılbaşı koleksiyonu için çıkardığı çok güzel ve özel bir ürün: Stroke of Midnight Eye Kits Warm :)


Ben bu paletin renklerine aşığım diyebilirim. Günlük yaşamda da özel günlerim de de sıkça kullandığım renk tonlarına sahip ve mükemmel bir pigmenti var. Palet toplam 5 renkten oluşuyor. Soldan sağa sırasıyla Femme Fi, Amber Lights, Socialite, Mulch ve Midnight Hour. Tabiki hepsini çok sevmemle beraber Amber Lights yani altın bakır rengi ekstra favorim, bu rengin delisiyim diyebilirim :)


Bu paletin dışında bu serinin 2 paleti daha var Cool ve Smoky olan. Ben bu paletteki renklerin çok sıcak tonlar olduğunu düşünüyorum. Renklerin güzelliği ve yoğun pigmenti kadar paletin ambalajı da çok şık ve albenili. 

Paletin içindeki fırça da çok güzel iki taraflı bir tarafı 213 numaralı Fluff fırça diğer tarafı ise 266 numaralı Small Angle fırça. Kılları yumuşacık ve sağlam yapılı.

Yine paletteki ayna da çok kullanışlı ve sağlam kapaklı ambalajıyla çantada rahatlıkla taşınabilir.

Farların yumuşacık yapısı kolay uygulanmasını ve dağılmasını sağlıyor. Çok hafif ışıltılar da barındırıyor ve makyajınızı kesinlikle harika gösteriyor. Şu anda ürünün stoklarda olmadığını biliyorum sadece "smoky"rengi satışta. 

Sizler nasıl buldunuz ve favori Mac ürünleriniz neler?

Sevgiler

20 yorum:

  1. İki üç adet mac ürünüm var onlar da hediye gelmişti, kendi seçimlerim degil o nedenle hiçbirisini sevmiyorum :)) Kendimi geliştirdikçe bu markanın refil farlarını denemek istiyorum. Bu palette gerçekten çok güzel renkler varmış. Yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten beğenmek de çok önemli bir mesele renk ve ton konusunda ben de bu paletini çok seviyorum, beğenmene de sevindim :)

      Sil
  2. Sürekli kullanılan renkler varmış ne güzel:) Güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol tatlım gerçekten sürekli elim gidiyor buna :)

      Sil
  3. Renkler gerçekten oldukça güzel ve kullanışlıymış :)

    YanıtlaSil
  4. En kullanışlı renkler güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kullanışlı olmasını seviyorum çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. çok kullanışlı renkler canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel renkler. Gözde ne hoş durur

    YanıtlaSil
  7. Wow, very sweet! Useful shades)
    kireikana.blogspot.com

    YanıtlaSil

Post Top Ad