Post Top Ad

#YENİYİLDASİHİRLİMAVİYLE ETKİNLİĞİ SPONSORLARI


Merhaba arkadaşlar dün sizlere hafta sonu geçirdiğimiz çok güzel etkinliğimizin genel detaylarından bahsetmiştim. Bugün ise sizlere değerli sponsorlarımızdan bahsedeceğim. İlknur'cum bizlere kısa sürede büyük koşturmaca ve emek vererek güzel hediyeler hazırlamıştı ve hepsi birbirinden güzeldi :)

İlk olarak Farmasi bize öyle güzel bir paket hazırlamışki içinde yok yoktu ve paketlerimiz masada hazır bizi bekliyordu. Sevgili Farmasi yetkilisi Elif hanım da etkinliğe katılıp bize ürünler hakkında güzel bilgiler verdi. Ben paketteki kaş kiti, kırmızı oje ve ruja bayıldım.At kestanesi balsamını ise merak ediyordum deneyip blogda yazacağım, özellikle merak ettiğiniz ürünler varsa ona öncelik verebilirim :) 


Yine Gratis de bizlere çok güzel paketler hazırlamıştı. Hele o Gosh markasının ruju yok mu beni benden aldı. Aradığım bir renkti kokusu, sürümü ve rengini vermesi çok iyi, yine denediğim ürünlere blogda yer vereceğim :) Paketteki diğer ürünler Benri'nin makyaj temizleme pedi, body mist ve Wetn Wild'in kırmızı ojesi idi.

  
Bambum bizlere meyve ve sebzeleri keserken vitaminlerini kaçırmadan kullanabileceğimiz bu harika bıçakları ile eşlik etti.


Çok severek oda kokusunu kullanmaya başladığım Nobren Parfüm de bizlerleydi. Kokusu ise çok hoşuma gitti doğrusu. Bu arada oda parfümü hakkımdaki yazıma buradan ulaşabilirsiniz.


Burock cilt bakım ürünlerini de ilk kez deneyeceğim için çok şanslıyım. Benim şansıma tonik çıktı ve bu arada ambalajına bittim harika. Deneyip bloğumda yer vereceğim :)

 
Blogger dostu Ekozkozmetik de vanilya kokulu sprey oda kokusu ile bizlerleydi.


Yaşam Dükkanı ismimize özel paketlerde bizlere denememiz için organik ve doğal içerikli Absolution markalı cilt bakım kremlerini göndermişti. Ayrıca yanında küçük ve sevimli bir not defteri de vardı. Teşekkür ederim :)


Her daim organik makyaj ve organik bakım denilince ilk akla gelen ve ürünlerini severek kullandığım ve ayrıca bloğumda yer verdiğim Ayışığı Organik de bizlere sürpriz yapıp Logona nar özlü organik el kremini göndermişti. Bu kremi daha önce de kullandığım için bloğumda yer vermiştim. Buradaki yazımdan ürün hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz :)


Blogger dostu Revox Şampuan da bizzat Gamze Hanım eşliğinde bizlerleydi. Bu sefer şampuan ve serumları ile bizlere eşlik ettiler. Ve ben seriyi tamamlamış olmanın mutluluğuyla ürünleri deneyeceğim :) Gamze Hanım da bizlere o gün ürünler hakkında güzel bilgiler verdi ve hoş sohbetlerimiz oldu. Çok teşekkür ederiz.



Ritül de Beaute ise burun bandı, ısıtıcı bant ve diş temizleme mendili ile bizlerleydi.


Hc Hair Care ürünlerini eşimle çok severek kullandığımız bir marka ve onun da sponsor olduğunu duyunca çok sevindim üstelik bu sefer saç bakım kremine ilaveten saç açıcı spreyi de vardı yaşasınn!! :) Özellikle deneyip blogda yer vereceğim.


Veee bizler için emek verip reçeller yapan ve geçimini bu reçellerle saağlayan Madam Marmelat da bizlerleydi. 5 kişi için hazırladığı bu reçellerin çekilişle talihlilerinden biri de bendim çok sevindim ve şansıma armut reçeli çıktı :) Bu mevsimde de ne iyi geldi. Özenle hazırladığı reçel için kendisine çok teşekkür ederim. Sizler de sayfasını incelemelisiniz. Ayrıca içindeki not da ne kadar içten :)


El emeği ürünlere değinmişken Senem Boutique'e de değinmeden edemeyeceğim. Bu şirin ve isimlerimizin baş harflerine göre işlenmiş cicili bicili defter harika. Özellikle mandal detayına bayıldım. Çok teşekkür ederim.


Oyy bu kaftan yok mu beni benden alan ve ailecek bayıldığımız :) O kadar özenle ve güzel dikilmiş ki ne kadar teşekkür etsem az. Evimin en güzel köşesine astım bile ve bu tarz kaftanları özel günlerde ya da kına gecelerinizde dostlarınıza hediye edebilirsiniz. Bunun için de @yeşimbebek e ulaşmanız yeterli.


Dantelistan sitelerinden yapacağımız 50 tl'lik hediye çeki verdi bizlere ve hemen alışverişimi yaptım bile :) Detaylı yazısı gelecek.


İnciri severim kuru inciri ise devamlı özellikle cevizle tüketirim :) Bu güzel kuru incir de Ufresh den :)


Mutfak ve güzel lezzetler nerede ben orada :) Özellikle durmadan yeni tarifler keşfetme merakım yok mu ama seviyorum bu özelliğimi. Kenton da bizlere mutfakta en temel ihtiyaç duyduğumuz ürünlerini göndermiş çok teşekkür ederim.


Saçım Şahane de bizlere 2 adet numune boy şampuan ve saç kremini göndermiş. İlk kez deneyeceğim. Profesyonel ürünleri olduğunu duymuştum.


Son olarak da Doğan Kitap bizlere biri çoçuklar için olmak üzere 2 adet kitap göndermiş. "La la la" sahibini buldu bile minik kardeşim hemen kaptı kitabını :) Diğeri ise başlığıyla beraber çok dikkatimi çeken ve hemen okumaya başladığım "Hayatımın Başrolü Olur musun?" isimli kitap. Kendilerine çok teşekkür ederim.


Görüldüğü üzere İlknur bizler için çok koşturdu, emeğine yüzel yüreğine sağlık. Sayesinde ilk kez deneyeceğim bir çok ürün de var. Ve ayrıca güzel daveti için kendisine ayrıca teşekkür ederim. Umarım bu birlikteliklerimiz daim olur :)

16 yorum:

  1. hepiniz çok güzel görünüyorsunuz ürünlerinide güle gülle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Hepsi harika görünüyor. Güle güle kullanın. Farmasi ürünlerine ulaşmak için sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. hepsi harika görünüyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan hepsini de bebeğim :))

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım ürünlerini

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan Farmasi paketine bayıldım tabi :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayıldım canım çok güzel bi paket olmuş :)

      Sil
  7. güle güle kullan canım sevgiler <3

    YanıtlaSil

Post Top Ad