Post Top Ad

DALINDAN SOFRAYA ZEYTİN LEZZETİ / AYMİS

Biri zeytin mi dedi hem de dalından sofraya nasıl iştahım kabardı anlatamam :) Küçükken kardeşlerimle, annem evde yokken oturup ekmek arasına zeytin koyup defalarca yediğimi bilirim. Hiçbirşey olmasa bi zeytin ve ekmek olsa yeterdi. Onun bereketi ve tadı bambaşkaydı çünkü. İşte şimdi de o zeytini sizlere aratmayacak harika bi yerden bahsedeceğim size. Erdek'in bahçelerinden doğal lezzeti sofralarınıza taşıyan: Aymis.

aymis zeytin

İnsan sağlığını önemseyen ve bahçelerinde iyi tarım uygulamarına göre zeytinleri yetiştiren firma kalite ve lezzeti bi araya getirerek doğal bir üretim gerçekleştiriyor. Ayrıca soğuk baskı yöntemleri ile zeytinyağı üretiminde yüksek sıcaklıkta kaybolan besin değerleri ve mineraller korunuyor ve bu sayede de daha doğal ve daha lezzetli bir sunum gerçekleşiyor, bu harikaa!!


Zeytin dediğin dolgun olur etli olur derler ya tıpkısının aynısı işte bu zeytinler de :) Ben siyah zeytinde çok seçiciyimdir her zeytini kolay kolay yiyemem ve o yüzden fazlaca almaktan hep korkarım ama bu zeytin beni inanılmaz şaşırttı ve sevindirdi tabak tabak yenilir enfes bi tadı var :) Hem dolgun hem lezzetli artık ne kadar dayanır bize düşünemiyorum ama neyseki adres belli hemen Aymis'e alışverişe..

zeytinyağı

Gelelim zeytinyağına. Bizim eve zeytinyağı ve tereyağından başka yağ girmez yemeklerde verdiği lezzet tatrtışılmazdır zaten. Zeytinyağı işin esası her derde devadır aslında bu yüzden sadece mutfak değil kozmetik ürünlerine de taşınarak cilt bakım ürünlerinde de tercih sıralamalarında en önlerde yer almaktadır.

Naturel sızma zeytinyağının diğerlerinden farkı özenle seçilmiş zeytinlerin belli derecenin altında soğuk baskı metoduyla üretilmeleridir. Hal böyle olunca da daha aromalı, meyvemsi ve kusursuz bir tada sahiptir. Daha önce de sizlere kaliteli zeytinyağı ile ilgili postumda bu konudan bahsetmiştim :) Buradan okuyabilirsiniz. Mutfak şenlenecek öyleyse, gelsin sarmalar, dolmalar, mis gibi salatalar  :)


O kadar zeytinden, zeytinyağından bahsettik biraz da cilt bakım ürünlerinden bahsedelim dimi :) Bi kere sıvı el sabunu köpük köpük olup harika nemlendirip güzelce temizliyorsa ve bi de zeytinyağından yapılıyorsa kesinlikle favorim. Kokusu bile beni müthiş etkiler. Ki bunun da kokusuna bayılacaksınız. 400 ml'lik pompalı ambalajıyla uzun süre etkili bakım sağlıyor. Hijyenik ve bakımlı olmak isteyen eller sıraya girsin :)!


Bir de hani o hamamlarda kokan mis kokulu spa sabunları yok mu onun da %100 naturel zeytinyağlı formatlı sabunları bunlar. Hem ciltteki lekeler ve siyah noktalara da etkili bir çözüm, devamlı ve düzenli kullanmak esas olan. Yine kokularına aşık olacaksınız garantisi benden :)


Zeytin çiçeği kolonyası ise 150 ml'lik sprey bir şişede ve yeşilimsi bir renkte. Kolonyayı çantasından, iş yerinden ayırmayanlar için güzel bir seçenek. Ferahlatıcı ve rahatlatıcı bir etkisi var.

Dolayısıyla daha sağlıklı bir hayat için hemen bir tık uzağınızdaki sayfayı inceleyebilir, siparişlerinizi verebilirsiniz. Jet hızıyla ulaşan ürünlerin yanısıra 100 tl ve üzeri alışverişte kargo ücretsiz benden demesi..

Sevgiler

18 yorum:

  1. güzel günlerde kullan canım hepsini. ürünleri bende denedim hepsi çok güzel ve lezzetli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canim gerçekten çok lezzetliler :)

      Sil
  2. Kahvaltıda terayağ ile beraber en sevdiğim yiyecek kesinlikle zeytindir.Şimdi önerdiğiniz siteyi ziyaret edip bakıcam ürünlere.Paylaşım için çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeytin gibisi var mı ya hele bu zeytin mukemmel :)! Tavsiye ederim mutlaka çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. ayyy misss desene :) afiyet olsun canım. güzel görünüyor denemek lazım öpüyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım bizim ev bayram etti valla lezzetini bayıldık :) çok teşekkürler :)

      Sil
  4. Bayilirim zeytinyağına ve zeytinyağlı ürünlere güle Güle afiyetle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. amazing post dear :)
    have a nice weekend! :)
    Kisses,
    Tijana

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    YanıtlaSil
  6. İyi günlerde kullanın ürünlerde harika:))

    YanıtlaSil
  7. Zeytin ve zeytinyağı vazgecilmezlerden sanirim ilk firsatta markayi bende deneyecegim harika gorunuyor hepsi guzel gunlerde kullan canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canım bu markanın lezzeti de çok güzel tavsiye ederim :)

      Sil
  8. Çok güzel bir yazı olmuş:) zeytin ne güzel bir nimet. Hem besin hem bakım ürünlerinin bir numarası. Bir de yöresinde yapılınca muhteşem oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle bereketli bir ürün faydaları çok fazla :) teşekkür ederim canım..

      Sil

Post Top Ad