Post Top Ad

DÜN DALINDA BUGÜN KAPIMDA: PORTAKALBENDE.COM

Yağmurlu ve mükemmel bir hafta sonundan herkese selamlar :) Bugün Kumluca bahçelerinden kapıma mükemmel bir paket geldi :) Bir koli sulu sulu taze portakallarla göz göze geldiğimde inanilmaz mutlu oldum, paketi açar açmaz kokulari bile mis gibi yayıldı her yere :)! Bu mükemmel paketin adresi ise: portakalbende.com.


Benim en sevdigim meyvelerden biri portakal biri de greyfurttur. Özellikle kış aylarında her gece hususî sıkıp içmeden asla uyumam, en büyük enerji deposudur çünkü bana :) 

Gelgelelim bu sitede de Kumluca bahçelerinden toplanan sağlık ve vitamin deposu narenciyeler hem meyve olarak hem de reçelleri yapılarak en taze halleri ile müşterilerine sunuluyor :) 


Meyveler ağaçların tepesinde toplanirken Hayal abla reçelleri yapıyor,  Emine teyze ona yardım ediyor. Ali amca bahçeyi, Yusuf abi traktörü kontrol ediyor :)


Yani size sunulan taptaze meyve ve reçellerin arkasında onları organize eden harika bir ekip var takdire şayan! E tabi hal böyle olunca ürünlerde sevgi ve emek dizboyu :) 

Sitede mandalina, greyfurt, nar, kamkat, bergamot, şadok ve portakaldan tutun da çilek reçeli, domates reçeli, turunç reçeli, balkabağı ve kamkat reçeline kadar binbir çeşit ürüne rastlayabiliyorsunuz. Ve en önemlisi bu lezzetlerin size mükemmel işleyen bir sistemle ulaşması.

Şöyle ki dalından toplanan meyveler silinip viola kâğıtlara sarılıyor ve paketlere yerleştirilip aynı gün kargoya veriliyor ve uzman kargo ekibi sayesinde en kisa surede ürün size ulaşıyor. Mesela bana ertesi gün geldi düşünün artık :)

Sizler de bir tık uzağınızdaki bu siteyi ziyaret edip taptaze besin depolarını inceleyebilirsiniz. 

Sevgiler

10 yorum:

  1. Benim de kış için en sevdiğim meyve greyfurttur :))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyorlar mmm :))

    YanıtlaSil
  3. Portakallar da güzel ambalajları da. Belki ilerde ben de buna benzer bir çalışma yaparım. Bendeki ürün grafiği Ege yöresine has. Zeytin, kestane, ceviz, muşmula, elma başta olmak üzere biraz da diğer meyveler var. Ege'den Akdeniz'e selam olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ovv nee güzel Ege yöresine her zaman hayran kalmışımdır, bence harika bir proje olur sizin için de :)! Zeytini zeytinyağı vazgeçilmezlerimden..

      Sil
  4. Aaa harikaymış bu.Tamda bol vitamine ihtiyaç duyduğum anda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi özellikle ertesi gün elinizde olması mukemmel :))

      Sil

Post Top Ad