Post Top Ad

Hızlı ve Sağlıklı Uzayan Saçlar / Hc Bitkisel Saç Bakım Kompleksi

Geçtiğimiz günlerde favori saç bakım ürünüm Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisinden bahsetmiştim. Şimdi ise yine onunla beraber kullandığım ve yine Hc Hair Care'nin çok sevdiğim bir ürünü olan bitkisel saç bakım kompleksinden bahsedeceğim. Bu ürünün ilk şişesini bitirip ikinci şişeye geçmemle beraber yazısını yazmaya karar verdim.

hc bitkisel saç bakım kompleksi

Saçlarımızın hızlı ve sağlıklı uzaması önemli bir mesele. Hc Hair Care bitkisel saç bakım kompleksi; saçı beslerken aynı zamanda saç için gerekli yağ ve nem dengesini sağlıyor. Yani aşırı yağlanmayı da önlüyor. Saçları sağlıklı bir şekilde beslerken aynı zamanda dökülmeleri de engelleyip yumuşacık ve ipek gibi saçlara sahip olmanızı sağlıyor.


İçerisindeki bitki özleri ile saçları kökünden ucuna kadar besliyor. Ürünü ilkin eşim kullanıyordu ve çok memnundu baktım saçları çok sağlıklı uzamaya başladı hemen ben de kullanmaya başladım ve etkisini gerçekten görmeye başladığımda düzenli olarak kullanmaya karar verdim :) Saçlarımı kolay taramaya başladığımda ve elektriklenmenin çok aza inip yumuşacık olduğunda daha da mutlu oldum.

Ürünü saça uygulama şekliniz ise şöyle: önce bakım kompleksini saç diplerinizden başlayıp tüm saçınıza parmak uçlarınızla hafif masaj yaparak uyguluyorsunuz ve yaklaşık 45 dakka dese de ben 15-20 dk bekleyip şampuanla yıkıyorum. Bu süre içerisinde saçlarınıza takabilmeniz için bone de var ve yine bu süre bana yeterli geliyor. Haftada en az 2 kez kullanımı ideal.

Peki ben ilk şişeyi bitirdiğimde neler gözlemledim. Öncelikle saç uçlarımdaki kırıklar azaldı. Yumuşacık ve ipeksi saçlara kavuştum. Saçlarım daha sağlıklı uzamaya başladı ve hacimsiz görünümü büyük ölçüde kayboldu, daha dolgun ve daha hacimli saçlarım oldu ve bu hacim uzun süre de öyle kalıyor yani kalıcı da. Sprey ya da köpük gibi hiç bir ürün kullanmıyorum zaten.Yani saçlarım daha kuvvetli ve daha sağlıklı.. 

O halde ikinci şişeye devam, kullanan varsa yorum ve düşüncelerini bekliyorum.

Sevgiler


19 yorum:

  1. Çok memnun kaldığım bir ürün, maskesini de kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım ben de tüm serisini kullanıyorum ve saclarima çok iyi geldi :)

      Sil
  2. Benim de çok beğendiğim bir ürün.

    YanıtlaSil
  3. saçımı yağlandıran bir ürün çok çok az kullanabiliyorum ancak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hmm fazlaca kulanımı cilt tipinre göre farklılık gösterebiliyor öyleyse ben de yeterli bi miktar kullanarak bunu önlemeye çalışıyorum :)

      Sil
  4. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum Ümran Hanım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Asena Hanım, sevgiler..

      Sil
  5. Bu yağı bende kullandım ve inanılmaz memnun kaldım. Yağların mucizesine inanan biri olarak herkese tavsiye edebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle en sevdiğim yağlardan benim de :)

      Sil
  6. www.sacbakim.com da bulabilirsiniz. Yazımda da linkini verdim pembe renkli kelimelere tıklarsanız bulursunuz..

    YanıtlaSil
  7. düşünceleriniz için teşekkürler ürünü sayfasından da inceleyerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz ben üründen memnunum ama size bir garanti vermek amaçlı değil fikirlerimi yazıyorum sadece buraya..

    YanıtlaSil
  8. Bende şampuan ve saç maskesini kullanıyorum şuan tüm ürünler bitince güzel bir yazı bekliyor sizleri diyelim.

    YanıtlaSil
  9. memnun olduğum ir ürün. bazen saatlerde saç dibimde bekletip maske olarak kullanıyorum bazen saç uclarımda ve boylarında. Şimdi saçlarımı da kestirdim daha sağlıklı bir uzama için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohh ne güzel yapmışsın :) ben de çok seviyorum bu ürünü :)

      Sil
  10. Hc Hair Care Hc Complex Saç Bakım Yağını kullanmaya başladım en kısa zamanda Hc Hair Saç Bakım Yağının mucizevi etkilerini, kullanıcı yorumları ve incelemeleri okudum ürüne hayran kaldım inşallah en kısa zamanda Hc Hair Saç Bakım Yağı ve Ovex bakım kürü yıpranmış saçlarım artık bakımlı ve sağlıklı olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah düzenli kullanima dikkat ettiğiniz surece faydası olacaktır :)!

      Sil
  11. Benim de merak ettiğim bir üründür bu :) bir arkadaşımın saçının nasıl hızla uzadığını bizzat gördüm. Benim de deneme zamanım gelmiş :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad