Post Top Ad

ORGANYC HİJYENİK PED ÜRÜN İNCELEMESİ

Organik kozmetikten, bakım ürünlerine ve kişisel temizlik ürünlerine bolca rastlayacağınız ve rahatlıkla alışverişlerinizi yapabileceğiniz Ayışığı Organik sitesinde organik sertifikalı pedlere de ulaşmanız mümkün. 

Üstelik kanserojen maddelerin hızla yayıldığı bir ortamda organik sertifikalı ürünlere yönelmek şart diye düşünüyorum. Hem sağlık hem de hijyen açısından. Bu ürünlerden biri de Organyc markasının pedleri.

organyc organik ped

Bi kere bu pedlerde plastik ve sentetik materyaller bulunmadığı gibi içerisinde bulunan doğal pamuk lifleri cilde dost ve soluk alabilen lifler. Kullandığınız ilk aydan itibaren etkisini anlamaya başlıyorsunuz ve diğerlerinden farkını da. 

%100 organik pamuk içerdiği belirtilen bu pedler, parfüm, plastik, klor ve petrokimyasal maddeler içermiyor. Alerjik reaksiyonla sık sık karşılaşanlara ise güzel bir çözüm çünkü alerji etkisi minimize edilmiş, kaşıntı gibi durumlara hiç rastlamıyorsunuz, şahsen ben hiç rastlamadım ve çok memnunum.

ayışığı organik

Aynı zamanda organik sertifikalı olan bu ürünler, doğaya dost ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor tabiki de. Bu pedlerin gece ve gündüz boylarını temin edebileceğiniz gibi 24'lü günlük pedlerini de buradan bulabiliyorsunuz. Rahat bir kullanımı ve koku noktasında da ileri derecede koku önleme özelliği ile kişisel bakım ürünlerinizde ilk sırada yer alacağını düşünüyorum.

Alışveriş için tık tık..

20 yorum:

  1. Natracare ile ilk defa organik tarzda ped kullanmaya başlamıştım ve gerçekten diğer pedlerle farkını gördüm. Bu marka da aklımda olsun, teşekkürler bilgi için. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o markayı ben de çok beğenerek kullanmıştım bu da aynı öyle çok memnunum aklında bulunsun canım :)

      Sil
  2. Natrecare ve Organyc tüm pedlere göre tek geçtiğim ürünlerden.Şiddetle ve şiddetle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimsin özgün düşüncelerine bayılıyorum ve dediğin kadar var gerçekten :)!!

      Sil
  3. Saglik icin cok önemliymis dogru pedi kullanmak ben kotexci olarak bunu da denemenin zararı olmayacagini dusunuyorum. Umarim memnun kalirim tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki piyasadaki pedlerden bi çok farkı var ve daha önce de bu konuyu çok araştırmistim o yüzden denemeni tavsiye ederim mutlaka :)

      Sil
  4. bende en kısa zamanda denemeliyim bu ürünü canım tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Mutlaka deneyeceğim, çok çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Canım tavsiye için teşekkürler.Bende deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  7. çok merak ettim, mutlaka bakacağım :)

    YanıtlaSil
  8. çok severek kullanıyorum bu pedleri, gerçekten bunları kullandığımdan beri ilk kez iritasyon sorunu yaşamadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen çok rahat kullanılabilen ürünler ve ben de hiç sorun yaşamadım canım bunları kullandıktan sonra da diğer piyasadaki pedleri almıyorum artık zaten..

      Sil
  9. çok iyiymiş organik olması da güzel..

    YanıtlaSil

Post Top Ad