Post Top Ad

Organyc İntim Islak Mendil Ürün İncelemesi

Evett yine geldik mi organik sertifikalı bir ürün incelemesine. Bu seferki kişisel bakım ürünlerimizden ve makyaj kadar önemli olan bir ürün makyaj temizleme mendili veyahut da ıslak mendil de diyebiliriz. Sonuç itibariyle cildinize rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün: Organyc İntim Islak Mendil.


Bu ürün içerisinde 20 adet ıslak mendil bulunduruyor. Organik Standart ve ICEA Organik sertifikalı. Kolay açılabilen bir ambalajı var ama kapaklı değil. Ben bu tarz ürünlerde kapaklı olmasına hassasiyet gösteriyorum daha iyi korunduğu için keşke bu da öyle olsaymış. Onun dışında ürünün hoş bir kokusu var hiç rahatsız etmeyen ve yine mendillerin ıslaklık oranı çok iyi ne çok cıvık ne de kuru. O da önemli bir mesele çünkü.


Makyaj temizleme konusundaki performansı ise bana göre çok iyi çünkü tek mendille tüm makyajımı rahatlıkla temizleyebiliyorum.Ürünün içerisinde bulunan papatya ve aynı sefa özleri sayesinde cilde bir rahatlama ve canlılık verdiği gibi güzel bir şekilde de nemlendiriyor.

Diğer organik olmayan mendillerden önemli bir farkı da içerisindeki laktik asit sayesinde cilt tahrişlerini önleyerek cildin Ph derecesinin stabileşmesine yardımcı olması. Kesinlikle göz yakmıyor. Malesef geçenlerde bir markanın yeni çıkardığı serisinden denediğim makyaj temizleme mendili gözlerimi inanılmaz yakmıştı ve çok rahatsız olmuştum. Bunda öyle bir durum asla yok tabiki..

Bu ürünü ve Organyc markasının diğer ürünlerini buradan inceleyebilir siparişlerinizi ise Ayışığı Organik'den rahatla ve güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Tek seferdeki 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde de kargo ücretsiz bu da bende bir not olsun :)

Sevgiler

13 yorum:

  1. Organik sertifikalı olması çok iyi. Denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  2. MAkyaj temizlemek için mendil formundaki ürünleri hiç tercih etmesem de bu ürünü çok merak ettim. Çok faydalı bir yazı olmuş, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim begenmenize sevindim :)

      Sil
  3. kolayına kaçmak için bir ara bende kullanıyordum bebaktı markası.
    bu ürünüde deniycem elimin altında bulunsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan öyle vakit kisitliyken çok yardimcim benim de :)

      Sil
  4. güzel bir ürünmüş canım, yalnız üzerinde intim yazıyor ya o sanki bana hassas bölge mendiliymiş gibi geldi. ama makyajı çıkarıyorsa neden kullanılmasın diye düşündüm. nasılsa ph uyumu da var. papatya da her şekilde yatıştırma sağlayan bir ürün :) çok merak ettim güle güle kullan. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olabilir canım ama ben makyajım için de rahat ve kullanışlı olarak gördüğüm için öyle de kullanıyorum arada yoksa durum dediğin gibi :) teşekkür ederim..

      Sil
  5. Sevgili Ümran güzel günlerde kullan hepsini, indirimli zamanlarda fırsatlardan yararlanmak hepimizin hoşuna gidiyor elbette. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim seni yeniden gördüğüme sevindim :)

      Sil
  6. Güzel bir ürünmüş denemeye değer.

    YanıtlaSil

Post Top Ad