Post Top Ad

Sevgiyle Kadınlar Günü Etkinliği Sponsorları

Sevginin Makyaj Defteri'nin geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen kadınlar günü etkinliğine dair ilk detaylarından bahsetmiştim şimdi ise etkinlikte yer alan değerli sponsorlardan bahsedeceğim. Sevgi Abla bu süreçte bizler için güzel hediyeler de hazırlamıştı tabi güzel emeklerine sağlık.

Öncelikle Neutrogena bizlere çok büyük ve şık bir seyahat çantası içerisinde Norveç formülü serisinden el kremi, vücut bakım kremi ve vücut losyonu ile eşlik etti. Hem ürünler hem de çantasının kullanışlılığı ve güzelliği oldukça dikkatimi çekti..


Tabloda.com huzur verici ve hoş detayları olan kanvas tabloları ile bizlerleydi.


Bu aralar şampuan ve terapi yağını severek kullandığım ve çok memnun kaldığım Prozinc de bizlerleydi. Ve tüm serisini göndermişti, hemen yedeklendi :)


Mustela rahatlatıcı bacak jeli ile bizlerleydi, ilk kez gördüm bu ürününü.


Podium Avm Golden Rose bizlere güzel bir jest yapıp ruj ve eyeliner bant setinden göndermişti. Benim şansıma 04 numaralı velvet matte serisinden pespembe bir ruj geldi, sevindim açıkçası çok teşekkür ederim :)


Match Kozmetik makyaj temizleme süngeri ve far şablonu ile bizlerleydi. Bendeki konjac süngeri çay özlü ve kalp şekline bittim..


Hc Hair Care çok severek kullandığım ve bloğumda da bahsettiğim bitkisel saç bakım kompleksi ile bizlerleydi. Bu markanın her bir ürününü ayrı ayrı severek kullandığımı söylmeliyim..


Harmolance yine ilk kez tanıdığım bir marka, ayak ve topuk bakım kremi ile bizlere eşlik etti.


Vogueeyelashes çok merak ettiğim takma kirpikleri ile bizlerleydi. En kısa sürede deneyeceğim.


Natracare deneme boyu organik pedleri ile bizlere eşlik etti. 


Thelookfashion.com giyim ve bakım ürünlerini severek takip ettiğim bir marka. Bizlere daha önce de deneme imkanı bulduğum kavanoz el kremlerini göndermiş.


Kervan Gıda çoçukların yüzünü güldürecek harika bir paket hazırlamış bizlere. Tüm Bebeto marka şekerlemeleri ile bizlerleydi :) Kardeşim bayram etti :)


Nideno ilk kez gördüğüm siyah sayfaları olan bir ajanda ve ona notlar alabileceğim beyaz simli kalem göndermiş. Birbirini tamamlayan bu iki ürüne bayıldım. 


Haceri Simya cilt bakım maskesi, arındırıcı ve canlandırıcı peeling ve doğal cilt bakım pudraları ile bizlere eşlik etti.


Yine ilk kez tanıştığım markalardan Alassala Türkiye de argan yağı ile bizlerleydi. Argan yağının saç ve cilde faydalarını bilmeyen yoktur heralde, zevkle deneyeceğim.


El emeği ve cici tasarımlara bayıldığımı beni instagramdan takip edenler az çok bilir :) Bu ürün de aynı öyle çok hoşuma giden etamin broş :) Bayıldım tam benlik @happynilda ya çok teşekkürler :)


Yine öyle cicili bicili eflatun lavanta keseleri de özel günler için mükemmel bir seçenek @ecoledeprovencee den. Sayfasındaki çeşit çeşit güzellikleri inceleyebilirsiniz.


Son olarak da %100 doğal fıstık ezmesi lezzeti ile bizlere eşlik eden Fitnut'a teşekkürler :)


Bizlere böyle güzel bir organizasyonu hazırlayan ve tüm emeklerini ortaya koyan Sevgi Abla ya sonsuz teşekkürler..

Sevgiler

16 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan hediyelerini ♥

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullan ♥

    YanıtlaSil
  3. hepsi çok güzel ama özellikle prozinc şampuanlar ve neurogena sıkılaştırıcıları merak ediyorum güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım prozinci epeydir kullanıyorum terapi yağını özellikle çok seviyorum umarım deneme fırsatın olur :)

      Sil
  4. güzel günlerde kullan, artık yorumlarını okurum kullandıkça :) <3

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan hepsini de :)

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Hepsi harika bir de görüşebilseydik süper olurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım ya ben de üzüldüm görüsemedigimize çok ozlemiştim :/ inşallah en kisa surede..

      Sil

Post Top Ad