Post Top Ad

YASEMİN KOKULU EVENT / BİR MUCİZEDİR KADIN OLMAK ETKİNLİĞİNİN SPONSORLARI

Dün sizlere hafta sonu geçirdiğim harika etkinliğimizin ilk detaylarından bahsetmiştim. Bugün ise günümüzü şenlendiren ve bizlere bol sürprizler sunan sponsorlarımıza değineceğim. Sevgili Yasemin'in verdiği emekler sonucu güzel ürünlerle tanışma fırsatı bulduk.

Bunlardan ilki Libros Yayınları'ndan çıkan; bir eş, bir anne, bir kız evlat, bir kadın olarak düşüncelerini kaleme döken Brittany Gibbons yazarlığındaki "Şişman Kızın İtirafları" isimli kitap. Zevkle okuyacağım.


Özellikle kozmetikte çok sevdiğim bir marka Cecile de bizlerleydi. Paketten çıkan 24 numaralı likit mat rujun rengi ise tam benlikti çok teşekkür ederim. Ojeleri zaten favorim, devamlı severek kullanıyorum. Daha önceki oje ve likit mat ruj deneyimlerimi buradan ve buradan okuyabilirsiniz.


Birbirinden güzel şekerlemeleri ve çikolatalarıyla çok sevdiğim Elvan Gıda özel ambalajındaki yeni çıkan karamelli çikolataları ve çikolatalı kruvasanları ile eşlik etti. Daha önce kruvasanlarını da tatmıştım ve sabah çaylarıma müthiş eşlik edenlerdendi çok teşekkürler..



Knorr #herkessofraya çok sevindiğim köfte harçları, fırında mangal lezzeti ve birbirinden lezzetli çorba çeşitleri ile bizlerleydi. Çok severek kullandığım bir marka olunca ev bayram etti. Akşama ziyafet var, günün çorbası ise erişteli domates çorbası :)


Sır Deterjan (Seba Kimya) ise bizlere evimizin temizliğinde yardımcı olabilecek tüm temizlik ürünlerini göndererek büyük cömertlik göstermişti. Mutfak ve banyo temizliğinden, yumuşatıcıya kadar her bi detay düşünülmüş, ne kadar teşekkür etsem az hemen kullanmaya başladım bile..


Temizlik demişken Domestos da bizlere yoğun kıvamlı çamaşır suları ve 5'li güç tuvalet blokları ile eşlik etti. Kendini her geçen gün yenileyen ve temizliğe yepyeni çözümler üreten bir marka olması çok takdir edilesi..


Omo yine bizleri boş çevirmeyip beyazlar için etkili mis kokulu Active Fresh sıvı çamaşır deterjanı ile eşlik etti.


Tuğba Kuruyemiş hep namını duysam da lezzetleri ile tanışmak bugüne kısmetmiş. Narlı lokumları, türk kahvesi ve atıştırmalık kuruyemişleri ile bize güzel bir paket hazırlamış. Kendilerinin yerlerini görmüştüm aslında İstiklal Caddesi'nde gezerken hemen Mac'in karşısında idi. Ayrıca Bakırköy ve Kapalıçarşı girişinde de yerleri olduğunu öğrendim yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.


Zulu'dan ilk yazımda bahsetmiştim. Kendileri atıştırmalık kuru etleri hakkında bizlere güzel bilgiler verip ürünlerinden hediye etti. Benimki acıbiberli bayıldım. Dağda, bayırda tam çantaya atmalık. Mutlaka sitelerini inceleyin derim :)


Pakmaya yepyeni puding çeşitleri ile gözleri kamaştırdı adeta. Ve tatlı delisi olarak ben hemen denemeye başlayacağım. Güllü, Türk kahveli, bal bademli, çikolatalı portakallı ve vanilyalı tarçınlı bu pudinglere bayılacaksınız :)


Balparmak tek kullanımlık 7'li karışımdan oluşan Apitera serisi ile bizlerleydi. İçerisinde bal, propolis, zencefil, tarçın, karanfil, karabiber ve limon karışımı mevcut.


Çok severek kullandığım ve her serisini merakla takip ettiğim #yenibirheyecan Lav da Melodi çay seti ile bizlerleydi. Çok şirin ve de çok güzel bu setin ilerleyen dönemlerde instagram hesabımda görsellerine ulaşabilirsiniz. Güzel sunumlarıma eşlik edeceği kesin :)



Blogger dostu Fruitflowers çok sevdiğim lezzetleri ile bizlerleydi. İstanbul'da olduğum süreçte eşimle dayanamayıp kutuyu bitirmiştik bile. Çok teşekkür ederiz. Özel günlerinize dair mükemmel hediye seçenekleri için sayfasını inceleyebilirsiniz.


Saç dökülmesine karşı şampuan ve cilt bakım ürünleri ile Dermokil de bizlerleydi.


Hazır yaz gelirken Bebak da 50 SPF içeren yüksek korumalı nemlendirci güneş kremi ile bizlerleydi. Valla sıcak yaz günlerinde elimden hiç düşmeyeceği kesin çok teşekkür ederim :)


Yine özellikle yaz gelirken daha çok ihtiyacım olacak yılın en iyi güzellik ve bakım cihazı adayı, ayaklarımı pürüzsüz hissedeceğim Scholl Velvet Smooth Elmas Taneli Elektronik Ayak Törpüsü ile pek bi mutluyum artık.. Kullandıktan sonra yorumlarımı ayrıca sizlerle paylaşacağım. Teşekkürler Scholl Türkiye :)! 


Ve ilk kez ürünlerini deneyeceğim Le Petit Marseillais de bizlere tüm cilt bakım ürünlerini göndermiş. Merakla deneyip yorumlayacağım. Lavanta balı duş jeli ve vücut sütü özellikle merak ettiklerim arasında yer alıyor.


Cosmed akne kontrol jeli ile bizlerleydi.


Fonex Kozmetik herkese farklı hediyeler göndermişti benim şansıma ise saç bakımımda çokça kullandığım ürünlerden saç serumu geldi :) Bu markanınkini ilk kez deneyeceğim bakalım ama saç serumu olmasına oldukça sevindim.



Bioder özellikle merak ettiğim yüz için tüy azaltıcı 2'si 1 arada krem ve jel ile 2'si 1 arada temizleyici peeling jelleri ile bizlerleydi. Denedikten sonra yorumlarımı paylaşacağım. Teşekkür ederim.


Biobaby yenidoğan grubu için saç ve vücut şampuanı göndermiş. Türkiye'nin ilk ve tek probiyotik içerikli şampuanı olması özelliğiyle bebeklerin cildini temizlerken aynı zamanda doğal forasını koruyor.


Akbrella şemsiye de tahta saplı kırmızı şemsiyeleriyle günümüzü renklendirdi ayrıca İstanbul'un soğuk ve yağışlı havasında elimden hiç düşmedi..


Uneller'in lezzetlerinden ise bana gelen Gurme zencefilli kurabiye, karışık tuzlu ve Konya gevreği idi. Akşam çayları şenlenecek yaşasınn :)! Zencefilli kurabiyeye zaten bayılırım..


Eeoselabs da sağlıklı uzamayan saçlar için saç bakım kremi ve ipeksi bir cilt için %100 saf ipek kozası ile bizlere eşlik etti. Bu markayı kaş ve kirpik bakımı serumundan biliyorum ürünlerinin doğallığı ve kalitesi tartışılmaz.. Güzel bir deneyim daha olacak..


Ufresh de yine daha önce tattığım ve çok beğendiğim naturel kuru incirleri ile bizlere eşlik etti. Ceviz ile tadına doyum olmuyor.


Minicik ve çok sevimli dudak bakım kremleriyle ve törpü setiyle Mediwell de bizlerleydi, çok teşekkür ederim. Önceki yazıma buradan ulaşabilirsiniz.


Sek dünyası bizlere güzel bir jest yapıp çömlekte yoğurt yapabilmemiz için tam yağlı süt ve çömlek seti göndermiş, çok sevindim hemen denenmez mi :)!


Ekozkozmetik de sprey oda ve ortam kokusu ile bizlere eşlik etti.


Ve son olarak Türkiye'nin internetten online et satışı yapan ilk sitesi Banvit de bizlere sitelerinden yapacağımız 50 tl'lik alışverişte kullanabileceğimiz 15 tl indirim çeki hediye etti.


Etkinlikle ile ilgili tüm detayları sosyal medya hesaplarınız üzerinden #yaseminkokuluevent ve #birmucizedirkadinolmak etiketleri üzerinden takip edebilirsiniz. Sevgili Yasemin'e güzel emekleri ve bizleri bir araya getirdiği için tekrar çok teşekkür ederim. Yine yeniden beraber olmak dileğiyle..

Sevgiler

16 yorum:

  1. güle güle kullan canım harika bir gün oldu iyi ki geldin ve tanıştık :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim evet iyiki buluştuk sizlerle bi arada olmaktan büyük mutluluk duydum :)

      Sil
  2. güle güle kullan canım ürünlerini :)

    YanıtlaSil
  3. etkinlik güzel kızlar ayrı bir güzel ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy çok teşekkürler o senin güzelliğin canim :)

      Sil
  4. İyi günlerde kullanın cecile renklerine bayıldım pembe pembe :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renkler tam benlik çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Hepsi harika hediyelerin.Mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
  6. harika görünüyorlar, güle güle kullan canım :)❤️

    YanıtlaSil
  7. new items are always inspiring)

    YanıtlaSil
  8. iyi günlerde kullan kuzum sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim güzel emeklerine sağlık :)

      Sil

Post Top Ad