Post Top Ad

Almawin Organik Çamaşır Yıkama Sıvısı Renkli+Beyaz / Ayışığı Organik

Herkese günaydın bugün konumuz yine tanındık bir konu çünkü organik temizlik ve hijyen ürünlerinden Almawin Organik Çamaşır Yıkama Sıvısından bahsedeceğim. Daha önce sizlere bu markanın sadece renkliler için olan sıvısından ve ne kadar etkili olduğundan bahsetmiştim buradan okuyabilirsiniz, bugün ise hem renkli hem de beyazlar için kullanılabilen sıvısından bahsedeceğim :) Kulağa hoş geliyor tabi dimi hem renkli hem de beyazlar için deyince :)


Ürün 750 ml'lik bir ambalajda ve Vegan Derneği onaylı. Yaklaşık 25 yıkamalık bir ürün. Ben ilk etapta çok cesaret edemeyip daha doğrusu çok risk almak istemediğim için beyazlar ve hafif derece renkliler ile beraber denedim ve sonuç beklediğimden çok daha iyiydi. Renk tonlarında hiçbir değişme ve bozulma olmadığı gibi gayet temizlenmişlerdi. Bu ürünü kullanırken yumuşatıcı kullanmaya gerek yok o yüzden yumuşatıcı da kullanmadığım halde çamaşırlar çok hafifti.


Gelelim ürünle ilgili diğer detay ve bilgilere. Dermatolojik olarak test edilmiş ve ayrıca enzimler içermiyor. Cildinize hassas bir ürün ve özellikle alerjisi olanlara tavsiye ediliyor. Organik ve doğal içeriği sayesinde kolayca çözünebilen bir yapıya sahip. Yani her yönden bir artısı var ve ben bu üründen gayet memnun kaldım.

Almawin marka diğer ürünleri incelemek için tık tık..

Alışveriş için Ayışığı Organik i ziyaret edebilirsiniz..

Sizler nasıl buldunuz? 

Sevgiler

14 yorum:

  1. güle güle kullan tatlım bu ara bende organik ürünlere takmış durumdayım bi denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Benim oğlanların cildi çok kuru ve dermatite meyilli olduğu için organik ürünler kullanmaya ve yumuşatıcı kullanmamaya dikkat ediyorum. Bu da aklımda olsun o zaman :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. a o zaman elbette tavsiye ederim canım.. sevgiler..

      Sil
  3. bu tam babama göre. Diğer deterjanlardan ve yunuşatıcılardan cildi egzama oluyor. bundan alayım ona hemen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm hassas bir konu olunca tabi dikkat etmek gerekiyor tavsiye ederim..

      Sil
  4. Keşke kullandığım her ürün organik ve temiz içerikli olsa, öyle bir dünyada yaşamak isterdim kesinlikle :) Güzel ve farklı bir ürünmüş, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi keşke öyle olsaydı hersey zararsız :)çok teşekkür ederim..

      Sil
  5. Güle güle kullan. Iyice beyazlatiyorsa denemek lazim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani çamaşır renk deformunu çok kaybetmedi canım teşekkürler :)

      Sil
  6. oğlan küçükken cildi çok hassastı baya araştırma yapmıştım ne kullanayım diye keşke o zaman da bu kadar çok alternatif olsaydı..

    YanıtlaSil

Post Top Ad