Post Top Ad

Oriflame The One Eyeliner Stylo Keçe Uçlu Kalem Eyeliner

Nedendir bilmiyorum ama her zaman kalem eyelinerleri daha çok sevmişimdir ve daha pratik bulmuşumdur. Bi kere sürümü diğerlerine göre daha kolaydır ve daha çabuk sabitlenir. Bunlardan tercih ettiğim ürünlerden biri de son zamanlarda Oriflame'nin yeni çıkan The One serisinden Stylo keçe uçlu kalem eyeliner :)

İlk etapta denemek için aldığımı söylemeliyim. Ama sonrasında da oldukça beğendiğim bir ürün oldu ve aynı zamanda The One serisinden de ilk ürün denememi de yapmış oldum :) Bu tarz kalemlerde beni en çok korkutan bir iki kullanımdan sonra kalemin ucunun kuruması ve hüsran.. Ama neyseki bu üründe öyle bir durum yaşamadım.


Ürün 3 renk seçeneğine sahip. Siyah, gri ve lacivert. Bendeki black rengi koyu ve net bir siyah. Kalemin hem uç hem de yan kısmıyla kolayca ince ve kalın çizgiler elde edilebilir ve renk pigmenti de bana göre oldukça iyi.

the one stylo kalem eyeliner

Rengini çabucak verdiği gibi, kalıcılığı da gün boyu idare ediyor. Akma, bulaşma ve bozulma olmuyor. Kuruması ve sabitlenmesi çok hızlı. Kullanımı rahat ve pratik. 

Bu kalemin temizliği de bana göre zor değil. Özellikle yanlış bir hamle yapıldığında makyaj temizleme çubuğuna döktüğüm az bi miktar temizleyici bile rahatlıkla rötüş işlemlerini yapmamı sağlıyor ve kolayca temizliyorum. Genel makyajımı temizlerken de aynı şekilde zorlanmadan temizleyebiliyorum.

Sizler nasıl buldunuz? Kalem eyelinerleri ne derece tercih ediyorsunuz?

Sevgiler


30 yorum:

  1. ne güzel yazmıssın! benim de the balm kadar sevdiğim bir eyeliner oldu kendisi. sabitlenmesi ve verdiği siyahlık çok başarılı. aynı şekilde deneme amaçlı almıştım ama favorim oldu. güle güle kullan, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim senin de sevmene sevindim, sevgiler :)

      Sil
  2. KALEM EYELİNERLARI GÜNLÜK MAKYAJIM DA SIKLIKLA TERCİH EDİYORUM :) BUNU DA DENEYECEĞİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tavsiye ederim çok pratik oluyorlar :)

      Sil
  3. Çok güzel gerçekten, The One serisi çok güzel zaten, rimeli de pek iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ben de beğendim rimelini de denemek isterim tabi :)

      Sil
  4. The One oldukça başarılı bir seriydi ama nedense adını pek duyuramadı acilen PR'larını değiştirmeliler diye düşünüyorum.. Kalem eyelinerlar ise eyeliner sürmeye yeni başlayanlar için oldukça pratik ve kolay. Makyaja yeni başladığımda bende sürekli bu tarz eyelinerlar kullanmıştım ama artık her çeşit eyelinerı kolayca kullanabiliyorum :) Sana da çok yakışmış güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim güzel bilgi için evet ben de ilk kalem eyelinerlerle başlamıştım ve şimdi hepsini sürebiliyorum dediğin gibi bu seriyi de merak ettiğim için denemek istedim :)

      Sil
  5. Bence en kolayı kalem eyelinerlar... Alix Avien var bende ama, günlük olarak ya koyu renkli farlar yada kalem tercih ediyorum sıklıkla. :)) Mutlulukla kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Alix Avien' da bu konuda oldukça iyi :)

      Sil
  6. Ben de kullandığımda çok beğenmiştim, süper kalıcı bir kalem; ama temizlenmesi bana göre zordu mesela :) Güle güle kullan Ümran'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım genel anlamda herkes memnunmuş demekki ne güzel :)!

      Sil
  7. bu tarz liner ucunu seviyorum hakikaten pratik..

    YanıtlaSil
  8. kalem uçlu sadece bir üründe kullandım oda 2-3 kullanımda kurudu :/ o yuzden yzak duruyorum biraz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte bazı markaların ürünlerinde var o benim de başıma geldi o yüzden tereddütlü idim ama bunda öyle bi sorun yaşamadım :)

      Sil
  9. Bende bu kalemi kullanıyorum bendeki rengi lacivert gerçekten çok öneriyorum bu zamana kadar jel eyeliner kullanıyordum fakat bu üründen sonra artık başka marka kullanamaz oldum gerçekten başarılı bir ürün rengide çok hoş bir lacivert koyu renkli gözlü insanların rengini daha belli ediyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm o halde ona da bi bakayim teşekkürler ilgin için :)

      Sil
  10. Bu ürün benimde favorimdi bir zamanlar :) yakışmış

    YanıtlaSil
  11. Bende kalem eyeliner kullanıyorum cok daha pratik hemen de yapıyorum ama elim baya alıştı:) Eyeliner sürmediğimde yüzümde bi sey eksikmis gibi geliyor suan Avonunkini siparis ettim bunuda almak istiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canım şimdiden o zaman eyeliner önemli gerçekten bi makyajda :)

      Sil
  12. Kalem eyelinerları ben de seviyorum tabi çabuk kurumayanlarını :) Gülee güle kullan.

    YanıtlaSil
  13. Güle güle kullan canim.

    YanıtlaSil
  14. Golden rose kullanıyorum oda çok başarılı ☺️

    YanıtlaSil
  15. Ben de çok severek kullanmıştım, ahtta ilk acemiliğimi de bu kalem sayesinde kolaylıkla atlatmıştım, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim herkesin denediği ve sevdiği bir ürün ne güzel :)!

      Sil

Post Top Ad