Post Top Ad

Catherine Arley Eyeshadow ile Harika Göz Makyajlarına İmza Atın!

Herkese merhaba.. Göz makyajında kullanacağımız ürünler çok önemlidir dimi? Farlar da önemlidir çünkü rengi, pigmenti, tozlanma yapıp yapmaması, kalıcılığı vs. hepsi önemlidir. Birde benim mesela günlük hayatta en çok kullandığım ve sevdiğim tonlar kahve ve kiremit renklerinden ibarettir. Yine arada değişse de bu durum genel olarak bu renklerden hiç vazgeçmem.

Catherine Arley de bu anlamda çok sevdiğim paletlere sahip. Benim ciddi anlamda hem renk tonlarını hem de kalıcılığını sevdiğim ve bahsedeceğim bu palet 03 numaralı paleti. Bunun dışında 01,02, ve 04 numaralı paletleri de var. Palet 5 renkten oluşuyor ve renkleri gerçekten hem etkileyici hem de trend renkler bana göre.


Çünkü bu palette yer alan renklerle harika göz makyajları yapabilirsiniz. Renk tonları hem birbirine yakın hem de birbirlerini tamamlayan renkler. Sıcak ve etkileyici tonlar. Soldan sağa sırasıyla ilk sırada ve 3.sırada sırada yer alan renkler hafif simli diğerleri ise mat renklerden oluşuyor. 3.sıradaki beyaz rengi hem far hem aydınlatıcı olarak hem de gözünüzün oyuk kısımlarını doldurarak muhteşem görüntüler elde edebilirsiniz :) Ben genelde makyajımda gözümün oyuk olan iç kısımlarına sürerek hem aydınlık hem de hoş bir görüntü elde ediyorum. Sadece simleri biraz dökülebiliyor malesef onu da engelleyemiyorum :(


Soldan sağa 2.sırada yer alan kiremit rengi ise benim paletteki en sevdiğim ve en çok kullandığım renklerden birisi. Bazen yanlızca onu bazen 5. sıradaki ile karıştırıp bazen de 3 rengi karıştırarak kullanıyorum ne yapsam bu renkten vazgeçemiyorum. Farların yapısı aynı zamanda çok tozutmayan kremsi bir yapıda olduğu için favorim.

4.sırada yer alan renk ise hafif kahve ton barındıran ve 2. renk ile aşırı uyumlu bir renk. O da kiremit tonuna çok yakın. Son sıradaki renk ise paletin en koyu renkli kahvesi. Genelde göz kapağımın bitiş noktasına uyguladığım ve dağıttığım bir renk. Göz makyajımın bi anlamda nokta vuruşlarını gerçekleştiren son rengi :)

Genel anlamda hem sıcak renkleriyle hem de aşırı tozutmaması ile favori paletim haline geldi. Aynası da kullanımda büyük kolaylık sağlıyor. Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiyle kalın

31 yorum:

  1. Renkler çok güzel gerçekten :)

    YanıtlaSil
  2. renkler çok hoşmuş gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. Renkleri çok güzel ve kullanışlı görünen bir palet.

    YanıtlaSil
  4. renkler cok cici. tozutmayan yapısı varsa değerlendirılebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok az belki tozutma var ama genel anlamda çok iyi kremsi yapıda olduğu için..

      Sil
  5. Ayna yok zannetmiştim olması baya iyimis bende begendim :)

    YanıtlaSil
  6. Her makyaj bloğu bir palet paylaşıyor hepiniz aklımı çeliyorsunuz:)))) bu da çok güzel bir ürünmüş hiç far kullanmayı sevmeyen ben artık onuda alayım bunuda alayım diye not etmeye başladım mesela şuanda bunu istiyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu her daim işine yarayan bir palet emin ol :)

      Sil
  7. Gerçekten çok hoş yapmışlar tasarımını falan eski tasarımları güzel değildi bence bu marka yükselişe geçer :) Flormar'ın Nude far paletine benziyor renkleri. Hele hele aynalı olması büyük avantaj! Uygun fiyatlı olduğundan hemen alabilirim :)

    YanıtlaSil
  8. Awww, everything is so lovely!

    YanıtlaSil
  9. Gayet hoş tonlar bende de grisi var henüz kullanamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım yorumlarını bekliyorum :)

      Sil
  10. Renkleri çok güzel ben bunları kullanırım ki :)

    YanıtlaSil
  11. Geyet başarılı bir far paleti beğendim.

    YanıtlaSil
  12. Simlerin dökülmesini bende sevmiyorum ama yapıcak bi şey yok hep dökülüyorlar :( palet güzelmiş siteyede göz attım gayet uygun :))

    YanıtlaSil
  13. Renkleri ne tatlı tatlıymış! Özellikle yazın bu renklerle taze görünümlü makyajlar yapmayı çok seviyorum. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben de renklerini çok sevdim teşekkür ederim :)

      Sil

Post Top Ad