Post Top Ad

Pembe Dünyam 1 Yaşında Etkinlik Sponsorlarım Part 1

Geçtiğimiz Cumartesi gerçekleşen ve bu yıl ikincisini düzenlediğim etkinliğimde birbirinden güzel firmalar da bana eşlik ettiler, hepsine sonsuz teşekkür ediyorum beni bu yolda her daim destekledikleri ve yanımda oldukları için. O zaman hadi gelin biraz sponsorları inceleyelim :)

Öncelikle Elite Kozmetik ve Catherine Arley birbirinden güzel kozmetik ürünleri ile bizlerleydi. 5 renkli far paleti ki renk tonları tam benlik, pudra, maskara, aylaynır, kaş maskarası ve lip gloss ürünler arasında. Denemek için sabırsızlanıyorum, detaylı yazısı gelecek :)


Sahi İstanbul hem gözümüzü hem de gönlümüzü doyuran Konya özel baskılı antep fıstıklı, fındıklı ve de bitter çikolataları ile bizimleydi. Tatları ise enfes :)!


Zümrüt Kozmetik de yeni tanıdığım markalardan ve ilk kez deneyeceğimiz Clavis ve Judi marka ürünleri ile bizlerleydi, teşekkür ederiz. Ruju özellikle sonbahara yakıştırdım. Aylaynır ve allığını merak ediyorum, öncelikli denencekler arasında.


Lav bizlere çok beğendiğim lavanta çay setleri ile eşlik etti, gelsin güzel sunumlar :) Yaz mevsimine de çok güzel gitti..


Ve çok severek ürünlerini kullandığım Amutiya Cosmetique geçen yıl olduğu gibi bu sene de sponsorumdu ve bizlere bu sefer harika paketler hazırlamışlardı çünkü tüm ürünleri vardı ve inanılmaz sevindim. Elbette deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Argan yağlı bu muhteşem kozmetik ürünlerini almak için @garden_of_cosmetics hesabından iletişime geçebilirsiniz.


Bu yaz yeni bir marka ve yeni bir güneş ürünü denenecek. Çok merak ettiğim bu ürün Bionike Türkiye'nin 50 spf korumalı güneş kremi. Kendileri ayrıca tüm katılımcılara farklı çeşit bakım ve güneş ürünleri ile eşlik ettiler. Teşekkür ederiz :)


Yine blogger dostu Bebak da bu yıl güneş ürünleri ile bizlerleydi. Kakaolu güneş kremi ve güneş bakım sütü gönderdiler. Bu yaz dolu dolu geçecek anlaşılan.


Tatlimo yine harika lezzetleri ile bizlere çok güzel bir paket hazırlamıştı evde hemen tüketildi bile :)


Neutrogena Türkiye, siyah noktalara ve sivilcelere savaş açan sivilcelere byebye serisiyle bizlerleydi.


Ürünlerini daha önce denediğim ve hala da kullandığım organik kozmetik sertifikalı marka Lavera Türkiye birbirinden güzel bakım ağırlıklı ürünleri ile bizlerleydi. Özellikle etkinlik konseptimize uygun çantalarına bittim, çok teşekkür ederiz :)


Vee etkinliğin muhteşem renkli ürünlerinden biri olan ve sadece etkinliğime özel herkese isimlerinin yazılı olduğu ve makyaj objeleri ile süslü bez çantaları hediye eden Baskolay.com a sonsuz teşekkürler.. İnanılmaz beğendim..


Evlerimizi ve dolaplarımızı düzenlemeyi hedefleyen Happy Cassetto bizlere kullanmamızı önerdiği şal askılıkları ile eşlik etti. Özenli paketlemeleri ve hepimize özel hazırlanan blog headerlarımızdan oluşan etiketleriyle çok beğenildiler, teşekkür ederiz. Detaylı bilgi için sayfalarına ulaşabilirsiniz. Hayatınızı düzenleştirecek süper fikirler edinebilirsiniz. Hayalinizdeki ev ve ofis düzeninize kavuşabilirsiniz :) Ürün satışı ilerleyen dönemde gerçekleşecektir.


Vee annelerimizi ve geleceğin anne adaylarını unutmayan Sleepy de çok tatlı paketleri ile bizlerleydi. Özellikle "Unutkan Anneler" ajandası tam bir efsane! Teşekkür ederiz..


Hc Hair Care evimde hiç eksik olmayan ve çok sevdiğim ürünleriyle bizlerle idiler. Herkesin tercihine göre istediği ürünlerinden hediye ettiler. Ben de tercihimi hacim şampuanından yana kullandım.


Yine ürünlerini ilk kez deneyeceğim XP Shopping de bizlerleydi. Katılımcılara aydınlatıcı fırçalarından bana ise biraz daha güzel ve kapsamlı bir paket hazırlamıştı. Ve etkinlik günü denediğim 6'lı XP matte lipstick ruj ve 203 nolu dudak kalemine bayıldım :) Şahane renkleri ve sürümleri var. Detaylı yazıları gelecek. Çok teşekkür ederim :)


Ve bu yazının son kısmına da bizlere lezzetli bir kahve keyfi sunan @citirfincan ı ekliyorum. Kahvemi içtikten sonra yediğim bu güzel ürüne bayıldım çok lezzetliydi.


Part 1 yazımı burada sonlandırıyorum sizleri fazla sıkmadan. Diğer sponsorlarım gelecek yazımda olacak. Bu arada etkinlik ile ilgili tüm paylaşımları sosyal medya hesaplarınız üzerinden #pembedunyam1yasinda #iyikiannemecekmisim hastaghleri üzerinde takip edebilirsiniz.

Sevgiler

20 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Hediyeler çok cici, hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Citirfincan'a bayildim! Yazilarini merakla bekliyorum hepsinin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler evet o çok farklı bir lezzet :)

      Sil
  4. fincan dan gözümü alamadım hepsi çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Renkli kozmetikler harika :) güle güle kullanalım inşallah...

    YanıtlaSil
  6. Hepsi cok güzel gözüküyor iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan hepsini özellikle çıtır fincana bayıldım :-))

    YanıtlaSil
  8. hediyeler bir harika
    içim açıldı
    rengarenk
    güle güle kullan
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, bloğuma da hoşgeldiniz :)

      Sil
  9. Çok güzel hediyelwr güle güle kullan. Tekrar nice yillar dilerim :)

    YanıtlaSil
  10. Canım benim sen herşeyin en iyisine layıksın kalbi güzel arkadaşım benim. Çok güzel bir etkinlik hazırladın. Canla başla.Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  11. Canım benim sen herşeyin en iyisine layıksın kalbi güzel arkadaşım benim. Çok güzel bir etkinlik hazırladın. Canla başla.Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil

Post Top Ad