Post Top Ad

Gvyna ile Kişisel Bakım ve İntim Temizliği

Yeniden merhaba.. Öncelikle hafta sonuna ulaşmanın mutluluğu ile herkese güzel bir hafta sonu diliyorum :) Bugün konumuz kişisel bakım ve intim temizliği. Esasen çok konuşulan ya da yazılan bilgiler değil belki ama bazı şeyleri öğrenmek ve bilgi sahibi olmak her zaman için bir artıdır bana göre.

Kişisel bakımda özel bölge temizliği en hassas konulardan biridir. Hem hassas olan hem de sürekli temiz tutulması gereken bölgelerden olan genital bölge temizliğinde kullanılan ürünlere çok dikkat edilmesi gerekir. Kullanılan ürünlerin plastik, alkol ve sabun içermemesi en başta dikkat edilecek hususlardır. Sık sık temizliğine dikkat edilmeli ve kuru tutulmalıdır. Sentetik değil pamuklu çamaşırlar tercih edilmelidir.

Genital bölge temizliğinde intim yıkama ürünleri de tercih edilmesi gereken ürünlerdir. Ancak yine tercih edilecek ürünün sentetik koruyucu, sabun ve alkol içermemesi gerekir. Çünkü bu tür ürünler hem alerjik reaksiyonlara ve deri tahrişlerine hem de ilerde oluşabilecek kalıcı hastalıklara sebep olabilmektedir. 

Gvyna ise tam da bu noktada ortaya çıkan, günlük temizliğinizi sağlayabileceğiniz, sabun ve alkol içermeyen, dermatolojik olarak test edilmiş, özel bölgeniz ile uyumlu bir ürün sunuyor. Gvyna İntim Yıkama jeli. Omega Pharma bünyesinde yer alan bu ürünün bir kaç farklı türü de var. Rahatlatıcı, Hassas ve Plus gibi.



İntim yıkama jelinin yanında İntim temizleme mendili de var. Jinekolojik olarak test edilmiş ve hipoalerjinik bir ürün. Fresh bir kokusu var. Keşke için de parfüm de olmasaymış.. Bu ürünleri satış yerlerinde ve eczanelerde bulabileceksiniz.

Umarım faydali bir yazı olmuştur, sizin de düşüncelerinizi bekliyorum.

Bakımlı kalın..


20 yorum:

  1. Ümran'cım, jinekologların çoğu genital bölgenin yalnızca su ile temizlenmesi gerektiği kanaatindeler. Diğer ürünler o bölgenin bakteri yapısını değiştirip enfeksiyona neden oluyormuş. Hele ki bu üründe parfüm var ve parfüm demek aslında "içeriği bize açıklanmayan kimyasal bombası" demek. Ben olsam kullanmayı tercih etmezdim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcım ben de farkındayım su ile temizlenmesi gerektiğinin ama intim yıkama jelinde parfüm yok bildiğim kadarıyla yazıda da belirttiğim gibi sadece mendilde olduğunu fark ettim arka kısmını okuyunca ve bunu da dile getirdim :) İntim yıkama jeli ona göre daha şeffaf ve kullanılabilir bir ürün..

      Sil
    2. ama elbetteki kişisel bakımda kullandığımız birçok ürüne olması gerekenden fazla dikkat etmeliyiz :)

      Sil
    3. Kesinlikle :) Ben "sizin de düşüncelerinizi bekliyorum" diye yazınca kendi fikrimi belirtmek istedim; konu hassas çünkü ^_^ sevgiler!

      Sil
    4. evet canım elbette düşüncelerin önemli ben parfüm içeriyor deyince oradaki karışıklığı düzeltmek istedim sadece :) bu arada ilgin ve hassasiyetin için çok teşekkür ederim :)

      Sil
    5. Ben teşekkür ederim! Öptüm :)

      Sil
  2. bende babe ürününü kullanıyorum memnunum :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, iade-i ziyarete geldim keyifli paylaşımlarda buluşmak dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten doğal olduğunu düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi de kesfedilmesi gereken güzel ürünlerden :)

      Sil
  5. bende bu tarz ürün bakıyordum deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  6. Bu tarz 1-2 ürün d nemiştim hepsi ters tepki yaptı sadece normal duş jeli ve su kullanıyorum artık

    YanıtlaSil
  7. Genital bolge temizligi benim icin en onemlilerinden acikcasi. Cunku naylon yuzeyle hijyenik pedlerden mantar olunca artik bi tedirginim. Olaydan muzdarip olunca suyla bile yikamak ters etki yapabiliyor. Sonucta sularimizin da ph degerleri degisken , klorlu sular. Ama o parfumlu mendili asla kullanmamani oneririm canim :) Tecrubeyle sabit :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım haklısın elbette dikkat etmek gerekiyor çünkü konu çok hassas :)

      Sil
    2. Genital bölge temizliğine bende çok önem veriyorum.Femfresh, Sebamed ve Neo medicine Acto daha önce kullandığım markalardı sanırım bu markaya da bi fırsat vereceğim, güzel yazın için teşekkürler :)

      Sil
    3. Ben teşekkür ederim :)

      Sil

Post Top Ad