Post Top Ad

Sağlıklı Uzayan Saçlar ve Doğal Bakım : Anne Nature

Herkese merhaba. Sağlıklı uzayan saçlar bi çok kişinin en büyük arzusu ve hayalidir sanırım. Vücudumuzda bakımı ile en çok uğraştığımız ve zaman harcağımız saçlarımızın bakımında kullanılan her bir ürün ayrı bir önem teşkil eder. Saç ve saç derisinin sağlığı haliyle saçlarımızın da bakımını ve uzamasını etkilediği için kökten ve doğal bakım ekstra önemlidir.

Uzun süredir saçlarıma farklı bir marka deneyimi yaşamamışken son zamanlarda doğallığı ve nazikçe bakımı ile çok bi duyduğum ve Ayışığı Organik'in tavsiyesiyle de denemeye karar verdiğim Anne Nature hassas saç ve vücut şampuanı ile saç bakım kremini denemeye karar verdim. Ve etkilerini tam anlamıyla yazabilmek için uzun süre kullanmayı tercih ettim.

Her iki ürün de şık bir ambalajda ve pompalı bir kapak yapısına sahip. Her ikisi de 200 ml'lik şişelerde. Mükemmel bir kokuları var ki kokularına bayıldığımı söylemeliyim. Ürünler yine Ecocert sertifikalı organik bakım ürünleri.


Öncelikle saç ve vücut için hassas şampuandan bahsedecek olursam, ürünün saçları temizlemesi gayet güzel. Az bi miktarda bile elime döktüğümde kolayca köpürebiliyor ve tüm saçlarımı nazikçe ve güzel bir şekilde temizliyor. İçerisinde sarı papatya, aynı sefa ve ıhlamur çiçeği özleri bulunuyor ve bu şampuanı hem saçlarınız hem de cildiniz için kullanabiliyorsunuz. Doğallığından ötürü bebeklerin dahi de rahatlıkla kullanabileceği de belirtilmiş.

Bizim evde şampuan çok çabuk tüketilen bir üründür ve de sadece 2 kişi olmamıza rağmen bu şampuanın bitmesinin 1 ayı zor bulduğunu söylemeliyim. Çünkü hem ben hem de eşim çok memnun kaldık. Özellikle zayıf saç uçlarıma ve kırılgan saç tellerime iyi gelmesi bana yetti bile!


Besleyici saç kremi ise yine çok hoş kokulu şampuandan sonra son aşamada saçlarıma uyguladığım ve saçlarımı yumuşacık yapan bir ürün. Saçların canlılığını kazandıran ve besleyen bir ürün olduğu için bu ikiliyi bi arada kullanmak şart.


Genel anlamda saçlarıma güzel ve doğal bakım yapan bu ürünleri sevdim. Saçlarım son zamanlarda daha bi hafifledi, yağlanma oranı azaldı ve de daha bi canlılaştı. Bu yüzden severek kullandığım bu ürünleri denemek isteyenlere mutlaka tavsiye eder, kullananların da yorumlarını beklerim.

Sevgiler

16 yorum:

  1. Ben de denemek istiyorum. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  2. Saç ürünlerini dikkatle takip ederim eco sertifikalı olması dahada iyiymiş alt sayfada da pek şık olmussun canım yakışmış iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle sertifika durumu çok önemli ve bu konuda hassas olmana sevindim sayfadan ürünlerini inceleyebilirsin canım :) bu arada çok teşekkür ederim ki :)

      Sil
  3. Good morning dear!
    i am already following you from GF.

    Have a great weekend :)
    https://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Good morning thanks dear have a great weekend! :)

      Sil
  4. Çok güzel, bilgilendirici bir yazı olmuş. Blogunuza üye oldum bana da beklerim.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bi şampuana benziyor.

    YanıtlaSil

Post Top Ad