Post Top Ad

Golden Rose Trıo Eyeshadow Wet&Dry Islak ve Kuru Far Paleti 103 Mocha

Güzel bir hafta başından herkese selamlar. Bugün makyaj bloğu köşemde geçtiğimiz günlerde elime geçen ve iyi bir inceleme fırsatı bulduğum Golden Rose ıslak ve kuru far paletinden bahsedeceğim. Göz makyajı önemlidir malum, koyu ve etkili bakışlar, vurgulayıcı tonlar hep en çok tercih edilen makyajlar olmuştur. Ayrıca makyajın can damarıdır göz makyajı.

Golden Rose ıslak ve kuru far paleti, öncelikle müthiş bir ambalajda tasarlanmış. Gümüş kaplı ambalajı ve farın diziliş ve tasarımı çok güzel. Kapağında acil durumlar için çantanıza atıp her an yanınızda bulundurma imkanı veren bir aynası da var. Numarası 103. Palette sırası ile 3 renk bulunuyor. Açık kahve, krem ve koyu kahve tonları. 


Mocha isimli bu far benim en sevdiğim tonları barındırıyor esasen. Genel anlamda bir çok yazımda bu tonları çok sevdiğimi hep vurgulamışımdır. 

Ben göz makyajımda, bu palette öncelikle ortadaki krem rengini bir aydınlatıcı gibi gözümün iç kenarına (oyuk bölgesine) ve kaş altıma uyguluyorum. Ardından en baştaki açık kahve tonunu göz kapağıma eşit bi şekilde dağıtıyorum ve son olarak da koyu olan kahve tonunu gözümün dış kenarına hem gölge yapmak için hem de makyajımı daha da vurgulamak için uyguluyorum. Aynı zamanda bu koyu rengi kirpik diplerime uygulayarak da yine daha belirgin bir göz makyajı elde etmeye çalışıyorum :)



Farın ıslak ve kuru olarak kullanılabilmesi büyük bir güzellik. Ben aşağıdaki resimde kendime kuru olarak uyguladım ama ıslak olarak da harika olabileceğine eminim. Pigmenti çok başarılı ve sürümü de kolay. Tek olumsuz yanı renkleri alırken birbirine karıştırma riskinin çok fazla olması ve bunun için de çok dikkat etmek gerektiği. 


Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

32 yorum:

  1. görünüşü highend ürünler gibi, renkleri de harika görünüyor. renkleriyse ideal; üç-dört renkli paletler çok kullanışlı oluyor, wishlistime eklesem iyi olacak ^^ güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle cok kullanışlı hor paket ve renk tonları da harika :)!

      Sil
  2. troppo bella la palette, amo i colori

    YanıtlaSil
  3. hafta sonu mağazada bir denedim renkleri çok güzel ama 69 tl vermem yani.. güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyatı biraz yakıyor umarım ileride normale döner :)

      Sil
  4. Golden Rose ambalaj ve tasarım konusunda kendini aşmış resmen; senin makyajın da çok güzel olmuş. Ama ben bir kaç kişiden pigmentasyonunun başarısız olduğunu duyduğumdan, İrem'in de dediği gibi, 69 TL verme konusunda tereddütlüyüm. Fakat bir indirim zamanı, içinde Taupe rengi olan çeşidini düşünebilirim. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım pigment konusunda kesinlikle iyi oldugunu düşünüyorum denk gelirse bi dene :)! Ama fiyat konusunda dediğin gibi biraz yakıyor gerek yeni bir ürün olduğundan gerek Türkiye' de başka muadili olmadığından.. Ama ilerleyen dönemlerde fiyatının normale döneceğini düşünüyorum :) Çok teşekkür ederim..

      Sil
  5. Golden rose aldı başını gidiyor sanki hele ki çıkardığı fırçalar vs. uzun zamandır yeni bir şey almıyorum düğün yakın diye. Liste çok kabarık olacak :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla son dönemler oldukça iddialı ürünler çıkarıyor ben de merakla izliyorum :)listeni iyi tut canım sevgiler :)

      Sil
  6. Oooo harika bir ürünmüş, marka resmen aşmış kendini ve makyajın da çok güzel olmuş Ümrancım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle favorilerim arasına girdi çok güzel canım :)

      Sil
  7. renklere bayıldım gelişme var bu markada :) İnşallah elimdekiler bitince fırsat verebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırsat vermelisin bence de teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Bu palet ne güzelmiş.Makyajında çok hoş olmuş ♥

    YanıtlaSil
  9. Öncelikle palete ve makyajına bayıldım <3 :) Yazı için teşekkürler alınacak palet listeme girdi :):)

    YanıtlaSil
  10. Nasıl güzel birşey o öyle tam yemelik, iştah kabartan cinsten ürünleri ellemeye kıyamıyor insan :) Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım ya çok tatlılar bi görsen teşekkür ederim :)

      Sil
  11. These eyeshadows are awesome and look great on you!

    jointyicroissanty

    YanıtlaSil
  12. makyajın çok yakışmış, renkler de harika :)

    YanıtlaSil
  13. saçlarınla, cildinle çok yakışmış bence ^.^

    YanıtlaSil
  14. güzel bir ürünmüş ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  15. Renkler harika da fiyat uçuk :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad