Post Top Ad

Irresistible Me Saç Düzleştirici Deneyimim

Herkese merhaba. Geçtiğimiz günlerde Amerika'dan gelen Irresistible Me saç düzleştiricisi hakkında detaylı bir yazı yazmıştım. İlk olarak ürün hakkında bilgi verip ardından da kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim ve bugün de sizlere bu deneyimimden bahsedeceğim. Ürün hakkında detaylı bilgi verdiğim yazıya buradan ulaşabilirsiniz. 

Hello to everyone. I wrote a detailed article about hair straighteners Irresistible Me from America recently. First, I want to share my own experiences after giving information about this product, and I will talk about my experience, bringing you today. Font I gave detailed information about the product can be found here.


Öncelikle benim saçlarım duştan sonra hemen kıvır kıvır olur ve biraz da kabarır. Zaman zaman şekillendirici sürüp doğal halini korusam da hep aynı model insanı sıkacağı için elbette düzleştirici kullanmak şart olur bana :) Saçlarımın doğal dalgalı olduğunu görsellerde göreceksiniz zaten. Bu düzleştiriciyi ilk kullanımımdan itibaren birçok özelliğini sevdim. Ha şunu da inkar edemeyiz her düzleştirici saçı kırar o yüzden önemli olan bu zararı en aza indirmek..


Ürünün istediğiniz ayara getirdikten sonra ki 230 dereceye kadar yükselebiliyor, saniyeler içinde ısındığını söylemiştim. Bu en sevdiğim özelliği ki zamandan hep tasarruf ettiriyor. Seramik tabakaları saçı koruyarak düzleştiriyor ve kırılma noktasında verdiği zararı en aza indiriyor.


Saçlarıma verdiği ipeksi görüntüyü de sevdim. Sonuç olarak ise ürünün performansını fazlasıyla gösterdiğini söyleyebilirim. Aslında ben son zamanlarda çıkan taraklı düzleştiricileri çok merak ediyordum fakat saçlarım kalın telli olduğu için zorlanacağımı düşünerek bu ürünü tercih ettim ve iyiki de bu ürünü seçmişim. Doğru bildiğimizden şaşmamak lazım, ürünü kullanırken saç tipi de önemli çünkü. Ama merak edenler için bu ürünü de bu sitede bulacağınızı belirterek linkini ekliyorum. 

Sizler nasıl buldunuz, eklemek istedikleriniz var mı?

Sevgiler

24 yorum:

  1. Saçının doğal dalgası da çok hoşmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım keşke fazlaca değerlendirebilsem :) seviyorum dalgasını da ama :)

      Sil
  2. Gerçekten güzel düzleştirmiş, profesyonel elinden çıkmış gibi. Güle güle kullan Ümran'cım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım öyle görünmesine bende sevindim :D

      Sil
  3. Bayıldım, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan Ümran, saçlarının dalgası da harika. Düz saçlı sanıyordum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla düz saç kullanınca kimse bilmiyordu sanırım doğal halini de beğenmenize sevindim :))

      Sil
  5. Gayet iyi iş çıkarmış ancak ben dalgalı saça bayılırım.Doğal halinide çok beğendim...

    YanıtlaSil
  6. Taraklı düzleştiricileri ben pek sağlıklı bulmuyorum nedense bana saçı çok yıpratıyormuş gibi geliyor izlerken bile bunu anlayabiliyorum, bunu tercih etmen çok yerinde olmuş canım güle güle kullan dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım aynen ben de öyle düşündüm inan çok haklısın

      Sil
  7. güzel iş çıkarmış benim saçım kısa gerek duymuyorum ama uzun ve elektriklenen saçlar için iyiymiş bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim evet elektriklenmeye de iyi geliyor :)

      Sil
  8. Doğal dalgası ne güzelmiş saçının ya? Bayıldım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad