Post Top Ad

Naturelka Domates Tozu ve Sarımsak Tozu Deneyimi

Herkese merhaba.. Geçtiğimiz günlerde sizlere Naturelka'nın katkısız portakal kabuğu tozu ve kek deneyimimden bahsetmiştim. Yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bugün ise yine Naturelka'nın domates tozu ve sarımsak tozundan ve onlarla yaptığım kızartma sosu deneyimimden bahsedeceğim :)

Öncelikle Naturelka domates tozu ve sarımsak tozu, hijyenik ortamlarda vitamin ve minerallerine zarar verilmeden kapalı sistem fırınlarda kurutulup öğütülerek elde ediliyor. Her ikisi de sos yapımı için çok ideal ve kullanışlı pratik malzemeler. Domates tozu, ağırlıklı makarna ve pizza soslarında ve kahvaltılık ürünlerde kullanılırken, sarımsak tozu ise mantıda, cacıkta, et, balık ve sebze yemeklerinde arzuya göre tercih edilebiliyor.

Ben bu iki ürünü de kahvaltıda hazırladığım kızartma sosu için kullandım. Kızartmayı sossuz yiyemeyenlerdenim ve mümkün olduğunca damak tadı veren güzel soslar hazırlamayı severim :)


Naturelka'nın bu iki güzel lezzeti ile hazırladığım sosum da gayet güzel oldu bence. Hem pratik hem de lezzetli bir keşifti. Ben sosu hatta biraz fazla ısıtmışım burada ama tadı ve aroması hiç değişmedi :)


Sizler de pratik sos yapımını seviyorsanız mutfağınızda bu güzel katkısız sebze tozlarını bulundurabilirsiniz. Ürünleri bulacağınız adres:  Ayışığı Organik .125 gr'lık fiyatları ise çok uygun şu an 9.90 tl. Siteye üye olarak kampanyalardan haberdar olabilir ve her alışverişinizde birikecek olan parapuanlarınızı da kullanabilirsiniz :)

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

10 yorum:

  1. Sarımsak tozunu denemek istiyorum geçen gün popcorn tarifinde bile gördüm :)

    YanıtlaSil
  2. Sarımsaklı sosları da normalde çok sevdiğim için her türlü hoşuma gider :)) Domates tozunu merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. çok severim böyle pratiklikleri, lezzetinin güzel olduğunu da tahmin ediyorum, denemek isterim :)

    YanıtlaSil
  4. Tam öğle yemeği saati gelmişken okunacak post muydu şimdi bu tuğçe! :) ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad