Post Top Ad

Showgirl Extra Volume Mascara Ürün İncelemesi

Maskara seçimlerimde genelde çok titiz davranırım. Benim için kirpikleri kıvırma ve uzatma özelliğinden ziyade dolgulu ve hacim etkisi gösteren maskaralar önemlidir. Fikrimce maskara öyle kirpikleri göz kapaklarına kadar yapıştıranlardan değil etkili ve güzel bakışlar yaratanlardan olmalıdır. Bu hususta Kosmetik4less.de sitesinden ilk kez deneyeceğim bu Show Girl Extra Volume maskarayı aldım.


Ürün 7 ml'lik çekici yıldızlı bir ambalajda. Ambalajı cidden çok hoş. Fırça yapısı kalın ve sık. Kirpiklere hacim vermek için güzel bir fırça yapısı var. Sitedeki fiyatı 5.99


Maskara kıvırma ve uzatma konusunda çok iddialı diyemem. Aşırı bir uzatma etkisi göremedim bi kaç kez yinelesemde. Ama hacim konusunda iyi diyebilirim. Yalnız kıllarının satensi yapısı bana Catherine Arley'in maskarasının verdiği hacmi de veremedi. Daha yumuşak bi sürüm sağlasa da hacim de beklediğim o şok etkisini yaratmadı.


Dolayısıyla günlük kullanıma daha çok ideal olan ve kirpiklerime doğal bir etki versin diyenler için özellikle tavsiye edebileceğim bir ürün kendisi. Rahat ve kolay sürümü ile rahatlıkla uygulayabileceğiniz ve her an yanınızda bulundurabileceğiniz bir maskara. Şık tasarımlı ambalajı ile de koleksiyonunuzda yer edinilesi!

Sevgiler

21 yorum:

  1. Fırçası bana hafif Max Factor - 2000 Calorie hatırlattı onu çok severek kullanıyorum onun kadar ıslak zannımca ^.^

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan.Ambalajı için bile alınır bu !

    YanıtlaSil
  3. maskara kolleksiyonu yapmaya karar veriyorum bu günden evvel :D bitenlere atmayıp sakliycim

    YanıtlaSil
  4. Sounds like something I would really love to try.

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım çok güzel

    YanıtlaSil
  6. Ambalajına vuruldum çok güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  7. ambalajı çok hoşmuş fırçayı da beğendim..

    YanıtlaSil

Post Top Ad