Post Top Ad

Kanaviçe Aşk Takvimi / El Emeği Ürünler

Herkese merhaba.. Yorucu bir haftanın sonunda umarım keyifli bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur ben bugün en azından öyle yapmaya çalışıyorum :) Bugünki yazımda sizlere el emeği harika ürünler yapan bir siteden @zarifigne den bahsedeceğim :) Kendisi zarifle işlenmiş el emeği ürünler yapan ve bunu sıcacık aile ortamına sunan güzel bir kişilik..

Son dönemlerde kanaviçe ve etamine dayalı el işi ürünlerin çok revaçta olduğunu ve yeniden moda sektöründe yerini aldığını biliyoruz. Tıpkı eskinin örgü işlerinin yeniden piyasaya çıkıp rengarenk birbirinden güzel örgü bikinilerin de sahneye çıktığı gibi ki daha önceki yazılarımda onlara da yer vermiştim :) Ben de böyle el emeği göz nuru işleri çok fazla seviyorum ve onların yerini hiçbir şeyin tutamayacağını biliyorum..


Kanaviçe aşk takvimi de bu ara etrafımdaki birçok dostumda gördüğüm ve çok sevdiğim bir üründü ki kendisinin güzel emekleri sayesinde artık bizim de evimizde aşk takvimimiz oldu :) Yuvarlak bir kasnağa işlenen bu güzel ürün size her baktığınızda güzel anılarınızı, mutluluğunuzu canlandırıyor :) Ürünü dilediğiniz gibi ister duvara asarak isterseniz de masa üstünde kullanabiliyorsunuz..




Sizler de evinizin bir köşesinde böyle mutluluk kaynağı el emeği ürünlere yer vermek isterseniz sayfasına mutlaka göz atın derim :) Sevgiyle emekle işlenmiş bir güzellikten daha anlamlı bişey olamaz. Ayrıca kendisi harika etamin kolyeler de yapıyor. 

Sayfasına buradan ulaşabilirsiniz :) Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler 

8 yorum:

  1. Etamin işlemek gerçekten çok zevkli.ben de sıkıldıkça hobisini değiştiren biri olarak kaneviçeye bayılıyorum:) rengarenk iplerle uğraşmak çarpı çarpı bir bütünü tamamlamak tam bir terapi gibi.
    Panonuz da harika olmuş.arkadaşınızın eline sağlık güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim gerçekten severek yapan için harika bir is :) ben de lise dönemimde bi kaç denemesini yapmıştım ve çok sevmiştim :)

      Sil

Post Top Ad