Post Top Ad

Little Butterfly Happy Hours Sponsorları Part 1

Herkese merhaba.. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen #littlebutterflyhappyhours etkinliğimizin ilk detayından burada bahsetmiştim. Bugün ise sizlere etkinliğimizde bize destek veren değerli firmalar ve ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Ama tabi Sena'cım bizlere epey bi sponsor hazırladığı için hepsini tek yazıda yazıp sizleri sıkmak istemedim. İki part şeklinde yazacağım sponsorları. O halde başlayalım mı :)

Öncelikle etkinlik sonrası güzel bir yorgunluk kahvesine eşlik eden Nihal'in Pasta Butiği'nin papatya kurabiyeleri ve ona eşlik eden ancak bu sefer lezzet değil sunumu güzelleştiren kokulu taşları ile de Özlem Sabun'a çok teşekkürler :)


Yine etkinliğin en güzel renkli kozmetik sponsorlarından biri olan Essence Cosmetics de bizlerleydi. Bizlere gönderdiği çantalarda son dönemlerde piyasaya çıkan renkli lipglossları, iki adet maskarası, far ve allık paletleri, ojeleri ve rujları bulunuyordu. İnanılmaz sevindim ve hemen kullanmaya başladım bile :)!


Kozmetik demişken yine son dönemlerde bitkisel ürünlerini çok severek kullandığım ve ürünlerine hayran kaldığım Biota 59 Elements de dopdolu paketi ile bizlerleydi. Rengini görür görmez aşık olduğum allığı ve Simply Rose isimli nude tonlu ruju favorilerime girdi bile! Daha önce Plum Hug isimli yine çok beğendiğim rujunu blogda incelemiştim. Yine balsam ve nemlendirici kremi ve gümüş renkli farı da pakette çıkanlardan..Detaylı yazıları gelecek..


Selin Kolonya bayram öncesi iki güzel kolonyası ile bizlerleydi. Bergamot&Yasemin ve Satsuma&Nane. Zaten çok severek kullanıyoruz ailecek kolonyalarını..


Ankara firmalarından Shoko Ankara da hepimize farklı hediyelerle eşlik etti. Mağazalarını arkadaşım sayesinde görmüştüm ve ürünlerini çok beğenmiştim. Benim de şansıma güzel bir kupa geldi :)


Farmasi çok merak ettiğim bordo mat ruju ve mint yeşili ojesi ile bizlerleydi :)


Yine maskaralarını özellikle çok beğendiğim Flormar yepyeni serisi Future Flash ürünlerinden çift taraflı kaş ve kirpik maskarası, lip glosu, allık ve pudrası ile bizlerleydi. Allığına bayıldım kullanmaya başladım bile! Yakında yazıları gelir.


Senem Butik bir pembe aşığı olarak rengine bayıldığım harika el emeği cüzdanları ile bizlerleydi. Güzel emeklerine sağlık, severek kullanacağım :)


Aklıma geldikçe yüzümde tebessüm oluşturan anılarımı Sosyopix ile yaşatıyorum artık!


Evimizden hiç eksik olmayan yılların markası Omo, Active Fresh sıvı çamaşır deterjanı ile bizlerleydi..


Pierre Cassi fit ve şık erkek gömlekleri ile bize eşlik etti. Ben de eşime hediye ettim ve daha önceden de ürününü denemiş biri olarak eşim yine çok beğendi :)


Lesoleil saç dökülmesine karşı etkili paraben içermeyen şampuanları ile bizlerleydi.


Ve Sevgili Esra sayesinde tanıyacağım, bitkisel içerikli ürünlerini şimdiden merak ettiğim Ecowell de bizlerleydi. Adını hep duysam da ilk kez deneyeceğim için mutluyum. Paketin içerisinde yüz yıkama sabunu, tonik ve de gündüz ve gece kullanıma müsait ultra nemlendirici yüz bakım kremi çıktı. Ürünleri denedikten sonra blogda inceleyeceğim :) Çok teşekkür ederim Esra ve Ecowell'e :)


Yılların eskitemediği markalardan biri olan Nivea' da özel kutusu ile bizlerleydi. İlk kez deneyeceğim BB Clean temizleme suyu, bb krem, makyaj temizleme mendili ve havlusu ile harika bir deneyim olacak!


Eva Maree daha önce de deneyimleyip blogda incelediğim lip maximizer ile bizlerleydi. Dolgunlaştırıcı özelliği ile dudaklarınıza güzel bir bakım imkanı sağlıyor. Detaylı incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.


Bayram temizliğimde çok yardımcım olacak Vissmate sıvı arap sabunu ile bizlerleydi :)


Tabia da kayısı damlası ve kantaron yağı ile bizlerleydi. Bitkisel yağlar hep merak alanım. Teşekkürler..


Bargello hepimize özel getirdiği parfümleri ile bizlerleydi. Benimki Burberry, kokusunu ve kalıcılığını seviyorum :)


Yine "Kocan Kadar Konuş" yazarından güzel bir kitap "Şeker Fare" Mona Kitap'tan, sade ve kakaolu şekerli patlamış mısırlarımız Mr&Mrs Popcorn'dan (lezzeti müthiş) ve el emeği harika kitap ayıracımız ise Lulusal Şeyler'den :)


Şimdilik sizleri fazla sıkmadan sponsorlar yazımı burada sonlandırıyorum. Ve sevgili Sena'ya güzel emekleri için çok teşekkür ediyorum. Diğer sponsorlar yazısı için takipde kalın :)

Sevgiler

28 yorum:

  1. Çok güzel hediyeler. Mutlulukla kullan canım. Özellikle essence ürünlerimi dikkatimi çekti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol tatlım benim valla benim de dikkatimi çekti merakla deneyeceğim yenileri de :))

      Sil
  2. Hepsini güle güle kullan canım :)
    Bana da şekerfare geldi ve bir yandan okuyorum çok keyifli :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa ben de iş yoğunluğundan başlayamadım bi türlü ama tatile giriyoruz nihayet hemen başlayacağım canım :) teşekkür ederim

      Sil
  3. Güle güle kullan canım, hepsi de çok şeker...

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar da çok sponsor öyle :)
    Güle güle kullanın. Hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Sponsorlarınızda etkinliğiniz kadar güzelmiş . Güle güle kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan. Hepsi de harika :)

    YanıtlaSil
  7. Nice products.
    I'm following you on GFC #755.
    Kisses!

    galerafashion.com

    YanıtlaSil
  8. Güzel günlerde kullan hepsini kuzum :) Ürün yorumlarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım en kısa sürede inşallah :)

      Sil
  9. Güle güle kullan hepsini, çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  10. All the pictures are so cute!! :)

    YanıtlaSil
  11. Öncelikle merhabaa, ne kadar da çok sponsor vaar, güle güle kullanınn :)) Kocaman sevgiler :))

    YanıtlaSil
  12. Que maravilhoso esse evento, adorei os produtos.
    Adoro tudo da marca Essence.
    Beijos
    Jana Makes Esmaltes e Cia

    YanıtlaSil

Post Top Ad