Post Top Ad

Flormar ve Yepyeni Koleksiyonu #Comfortzone

Herkese merhaba.. Flormar dur durak demiyor ki bir koleksiyona daha imza atıyor. Bu koleksiyon da sonbahar renklerini çok güzel taşıyan, gençliğe ve özgürlüğe çağrı olarak da adlandırılan #comfortzone koleksiyonu. Ya böyle güzel bir ambalaj tasarımı olamaz. Jean dokularının işlendiği ambalajlar gerçekten çok etkileyici ve çok hoş :)


Koleksiyondaki pudra, allık ve göz farı pigment olarak yine oldukça iyi. Çabuk sürülüyor ve çabuk rengini veriyor. Ayrıca ipeksi bir yapıları var. Yine gözümden kaçmayan ve tam not verdiğim bir özellikleri de tüm kapaklı ürünleri aynalı. Yani at çantana çık! Rahatlıkla yanında taşı.

Bi kere göz farındaki tonlar çok kullanışlı. Çünkü en sevdiğim toprak tonlarını taşıyor. İpeksi yapısı ile sürümü oldukça basit. Bendeki 01 numarası. Toplamda 4 çeşidi var. Palette çift taraflı fırça da yer alsa da ben diğer far fırçalarım ile uyguluyorum. Fiyatı 17.43 tl.


Yine Smooth Touch Compact Powder da sevdiğim ürünlerden. Çünkü makyajda pudra benim vazgeçilmezlerim arasında. Kimisi çok tercih etmez mesela ama ben severim. Altına güzel bir nemlendirici ile makyajımı daha güzel ve pürüzsüz gösteriyor çünkü. Toplamda 6 rengi var. Fiyatı 29.90 tl.


Smooth Touch Powder Blush ise 4 farklı renkten oluşuyor. Bendeki rengi biraz tenime koyu. Ama tenime uygun diğer tonlarını denemeyi istiyorum.


Oversize yoğun renk veren tombik kalem ruju ise serideki favorilerimden. Hem dudağı kurutmayan hem de hafif nemlilik veren harika bişey :) Özellikle bu kış yanımdan eksik olmayacak.. Dudaklarınızda hem doğal duran hem de rengini anında veren bir kalem ruj arıyorsanız buna mutlaka göz atın :)


Son olarak da far fırçası var. Karıştırma fırçası da diyebilirim.  Tüyleri yumuşacık bakalım performansı nasıl :)


Sonuç olarak yine güzel bir seri yine güzel ürünler.. Detaylı yazılarımı ise ürünleri kullandıkça yazacağım büyük ihtimalle ilk yazım da far paleti hakkında gelecek..

Peki sizler nasıl buldunuz? Seride en beğendiğiniz ve merak ettiğiniz ürün hangisi oldu?

Sevgiler 

26 yorum:

  1. En çok şu kalem rujları merak ediyorum. Mağazaya gittiğimde testerları kullanılmayacak şekildeydi elimin üstüne bile süremedim. Ama far paletlerinin yapılarını hoş buldum. Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım allahalla neden öyle olmuş üzüldüm kalem rujlari çok güzel halbuki talan etmişler demekki :( far paketleri de evet çok güzel çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. 4lü göz farına bayıldım doğrusu :) gidip bir bakmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ben de çok sevdim renk tonlarını özellikle :)

      Sil
  3. şeftali tonlarında bir allığını almayı istiyorum, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım tavsiye ederim renk yoğunluğu çok güzel çünkü :)!

      Sil
  4. Cok guzel bir koleksiyon gule gule kullan

    YanıtlaSil
  5. Kalem ruju çok beğendim ben. Hepsinin güle güle kullan. Rast gelirsem o rujlardan alıp denmek istiyorum. ^^ Ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalem rujlari gerçekten harika mutlaka tavsiye ederim :)!!

      Sil
  6. çok güzel bir seri bence ben bayıldım özellikle far paleti renkleri olayy :)güpgüzel günlerde kullan Ümrancım:) öptümm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim bence de far paleti olay! Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. güle güle kullan canım bu yeni seriyi inceleme fırsatı buldum ben de, tombul kalem rujlarından çok güzel bir nude kahve aldım, bayılarak kullanıyorum =) sen de mutlulukla kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A ne güzel sen de güle güle kullan canim yorumlarıni bekliyorum :)

      Sil
  8. bende bu serıyı cok begendım fotograf cekımlerın cok guzel olmus canım ellerıne saglık gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim beğenmene sevindim elimden geldiğince dikkat ediyorum çekimlere de :)

      Sil
  9. Thanks for sharing! So adorable and sweet)
    KireiKana

    YanıtlaSil
  10. Flormar da seriler bitmiyor cidden, gayet de hoş görünüyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım evet özellikle kış için çok güzel hazırlanıyorlar :)

      Sil
  11. çok eğlenceli bir setmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  12. Benim de gözüm sendeki far paletinde ve kalem rujların Coffee olan renginde! Bakalım ne zaman alacağım derken yeni koleksiyon çıkarmış yine Flormar! Batıracak bizi bu sene :))) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim far paletini düşünmekte haklısın çok güzel çünkü rujlar da çok başarılı ben de diğer renklerine bakmayı düşünüyorum :)

      Sil
  13. Bende bu serinin pudrasını çok severek kullanıyorum cnm far fırçasıda bence çok başarılı yedeklemeyi düşünüyorum. Far paletlerine çok dikkat etmemiştim ama bir göz atmalı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pudrasını9 henüz bugün kullanmaya başladım ve hiç de fena değilmiş hani teşekkürler :)

      Sil

Post Top Ad