Post Top Ad

Flormar'dan Yeniyıl Koleksiyonu: Daily Party

Yeniyıla adım atarken harika bir paketle yeni koleksiyon alarmı veren Flormar, capcanlı ambalaj ve ürünleriyle yeniyıla güzel bir start verdi. Ambalajları kadar ürünleri de bi o kadar iddialı ve ışıltılı çünkü. Neden derseniz koleksiyonda birbirinden güzel ışıltılı metalik farlar, simli ojeler, yüz hatlarınızı belirginleştirecek kontür kiti ve capcanlı renkleriyle iddialı rujlar yer alıyor. Ayrıca mis gibi şeker kokulu body mist ve parfümleri de dikkat çekici :)!

Hemen bu yılbaşı koleksiyonundan, metalik ışıltılı farlardan bahsedelim. Toplamda 7 farklı rengi olmakla birlikte bendeki 02 Bronze Beam. Çok tatlı ve sıcak bir kahve en sevdiğim. Renk yoğunluğu oldukça güzel ve hem gündelik hem de özel gün makyajı için vazgeçilmez bir renk!


Yine kontür, allık ve kapatıcıdan oluşan Face Sculpting Kit, serinin iddialı paletlerinden. Bendeki kontür kiti 03 Bronze Party. Bence en güzel paletlerinden :) Soldan sağa kontür, allık ve highlighter bir arada ve aynı palette. Daha önce buna benzer başka bir markanın ürününü kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım pratik bir ürün olduğu için eminim bundan da memnun kalacağım, detaylarını kullandıkça yazacağım.


Vee gelelim benim ilk defa bir ruja koyu rengi bu kadar yakıştırdığım ve çok beğenerek kullanmaya başladığım 05 Kiss Of The Night isimli efsane ruja. Bu kadar güzel bir koyu vişne çürüğü olabilir. Hem sürüşü hem duruşu şahane. Hele bir de o güzel aromamsı kokusu yok mu! Detaylı yazısı ve görselleri gelecek :)


Yine bu ince uçlu, kirpikleri ayırmada özellikle etkili olan maskarası da denenecekler arasında. Flormar'ın genel olarak maskaralarındaki kirpikleri kavrayış ve tek tek ayırma özelliklerini seviyorum. Benim gibi hacim etkisi özellikle isteyen kişiler için alt kata bu maskarayı mutlaka uygulayıp ikinci bi katta hacim veren maskaranız ne ise onu sürmenizi tavsiye ederim. Ben öyle yapıyorum ve çok beğeniyorum.


Bu eyelineri ise ilk kez deneyeceğim yine. Normalde günlük hayatta sıkça aylaynır kullanan bir insan olduğum için çok çabuk bozulmayan ve kalıcılığı maksimum düzeyde olan aylaynırları tercih ediyorum. Tabi renk yoğunluğu da önemli. Bu ürünü denedikten sonra yorumlarımı paylaşacağım.


Vee bu mis gibi şeker kokulu Fancy body mist. İnanın ağır kokulara hiç tahammülüm yok. Bunu dener denemez kokusuna bayıldım. Kalıcılığı konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama kokusu müthiş :)!


Son olarak da ojeler ojeler. Simli ve ışıltılı, tırnaklarınıza renk katacak ojeler. Hemen ikisini de denedim ve tek katta kolay sürümlerine bayıldım. Bana eziyet çektirmeyen fırça yapısı ve kolay sürümü en beğendiğim özellikleri oldu. Kalıcılıkları da hiç fena değil, simli olanı çıkarmak zaten oldukça zor bunu iyi test ettim hele bide top coatla çıkması imkansız gibi bişey :)! DP05 Silver in Black elimden hiç düşmeyecek anlaşılan bile :) Detaylı yazısı gelecek..


Sonuç olarak çok eğlenceli, şıkır şıkır bir koleksiyon. Dediğim gibi makyajınızı daha belirgin ve iddialı kılmaya aday, etkileyici bir koleksiyon. Koleksiyonun en beğendiğim ürünleri rujları, kontür kiti ve ojeleri oldu. Sizler nasıl buldunuz, en merak ettiğiniz ürün hangisi?

Sevgiler

21 yorum:

  1. en çok vişne çürüğü rengi rujun yapısını merak ettim doğrusu :) ve eyeliner^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ruj mükemmel mutlaka Flormar standlarından inceleyin sevgiler :)

      Sil
  2. Ojelerin rengine bayıldım. Elimdekiler bitince hemen denemek istiyorum. Tanıtım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler ojeler şahane ben de çok sevdim :)

      Sil
  3. güle güle kullan ruju şu an kullanıyorum ve renk harika :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel güle güle kullanın siz de ben de bayıldım rengine çok iyi!

      Sil
  4. Lovely products! I'd try them all)

    KireiKana

    YanıtlaSil
  5. Hepsi cok güzel gözüküyor canım

    YanıtlaSil
  6. Bende bu seriyi çok merak ediyorum en kısa zamanda deneyimlerim inşallah güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım senin de yorumlarını bekliyorum :)

      Sil
  7. Far ve face sculpting kit çok güzel görünüyor, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ikisi de gerçekten güzel ürünler hele de sculpting kit :)!

      Sil
  8. Farın rengine bayıldım, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  9. Maskarayı merak ettim ben, güzel görünüyor güle güle kullan cnm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım kirpikleri tek tek ayıran silikon bir fırçası var :)

      Sil
  10. Flormar'ın hızına yetişmek zorlaştı :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın msşsllah dur dursk demiyor sağol ttalım :)

      Sil
  11. Merhaba bende bugün body mist fancy'yi aldım koklar koklamaz söylediğiniz gibi bayıldım ki bende sizin gibi şekerli kokulardan hoşlanmıyorum başımı ağrıtır ama buna bayıldım gerçekten daha önce denk gelmediğim bir koku karışımı. Kalıcılığı da keşke yarım saatten uzun olsaymış :) diğer kokularını da denedim ama onlar fazla sıradan gibi geldi... Ürünü buradan görmüştüm teşekkürler

    YanıtlaSil

Post Top Ad