Post Top Ad

Kore Güzellik Ürünleri / Olivarrier

Kore güzellik ürünleri deyince aklıma ilk gelen sitelerden biri Roseroseshop. Daha önce de siteden seçtiğim bir kaç markanın ürününü deneyimlemiştim ve özellikle A'pıeu markasının bb kreminden çok memnun kalmıştım. Şimdi ise bu siteden yepyeni bir Güney Kore güzellik markası Olivarrier'in cilt bakım ürünlerinden bahsedeceğim.


Bana ulaşan Olivarrier bakım ürünlerinden biri ekstra etkili nemlendirici krem. Olivarrier Emollient Extra Comfort Cream özellikle hassas ve kuru ciltler için tavsiye ediliyor. Adeta nem nombası etkisi yarattığını iddia eden, nemlendiriciliği oldukça kuvvetli bir krem. Gerçekten de denediğim kadarıyla nemlendiriciliği ve çabuk emilimi güzel. Rahatsız edici bir kokusu yok ve şeffaf bir renkte.

Ayrıca aşırı yağlı bir his de bırakmıyor. Sağlıklı bir cilt için cildi düzenli olarak nemlendirmek şart hele de bu mevsimlerde..


Diğer bir ürün ise Olivarrier Dual Moist Toning Lotion. Cildin yağ ve nem dengesini koruyarak temizleyen ve gözenekleri açan bir tonik losyon. Üründen hafif makyaj temizleme pamuğuna döküp göz çevrem hariç tüm yüzüme uyguluyorum. Ne yazıkki az da olsa alkol içeriyor o yüzden dikkatli uygulamak gerekiyor. Yatıştırıcı özelliği güzel.


Sonuncu ürün ise içlerinde en merak ettiğim ve hemen açıp incelediğim Olivarrier Gentle Glow Seed Polishing Mask yani nem maskesi. Çok tatlı kavanoz bir ambalajda içerisinde peelingler olan, beyaz çamurumsu bir yapıya sahip bir maske. Cidin zamanla tıkanan gözeneklerini açmaya yardımcı, yağ ve kiri temizleyen ve geriye nemli bir cilt bırakan güzel bir maske.

Maskeyi cildime uygularken hafifçe mesaj yaparak uyguluyorum ve ardından duruluyorum. Cildi tahriş etmeden uygulamak önemli bir de içinde mini peelingler olduğu için nazikçe uygulanması gerekiyor. Maske aynı zamanda kızılcık tohumu içeriyor. Kızılcığın cilde faydaları saymakla bitmez zaten bunların en başında da ciltteki fazla yağı yakması ve cilt derisinin yaşlanmasını geciktimesi :)



Sonuç olarak farklı bir marka ve farklı bir deneyim oldu benim için. Olivarrier markası hakkında detaylı bilgi almak ve diğer ürünlerini incelemek için Roseroseshop sitesini ziyaret edebilirsiniz. Türkiye'ye gönderimleri var. 

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

22 yorum:

  1. It looks fantastic Dear:)
    Have a good day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. kore kozmetikleri ile ilgili çok bir bilgim yoktu , paylaşım için teşekkürler....
    sevgiler...
    ,blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel biraz bilgi verebildiysem ne mutlu sevgiler :)

      Sil
  3. hiç duymadığım bir marka bu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yeni duydum canım yeni bir marka Güney Kore'de :)

      Sil
  4. kore dizilerine hastayız bir de bunları mı varmıış :)

    YanıtlaSil
  5. Great post,I looove it! So interesting :)
    Hope you'll click on links at the end of this post--->
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/12/christmas-outfit-unicorns-are-real.html#comment-form

    YanıtlaSil
  6. Polishin mask'ı ben de çok merak ettim. Aklımda olsun, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir maske canım nemlendirici olarak özellikle teşekkürler :)

      Sil
  7. hiç duymamıştım bu markayı bende :) bilgilendirme için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim yeni bir marka çünkü bir de :)

      Sil
  8. Özellikle peelingi denemek isterim
    iyi günlerde kullan canım sen de

    YanıtlaSil

Post Top Ad