Post Top Ad

Vişne Çürüğü Rujlar / Flormar 05 Kiss Of The Night

Makyajımızın olmazsa olmazlarından biri rujlardır hiç şüphesiz. Renksiz ve cansız dudakların ihtiyaç duyduğu rujlar, o günki makyajımıza göre bizlere eşlik eder, kendimizi daha canlı ve iyi hissettirir. Günlük makyajımda genelde sıkça pudra ve pembe tonlarını kullanırken, özel gün ve gece makyajlarında ise genelde bordo, mürdüm ve vişne çürüğü rengi rujlar tercih ediyorum. Hele vişne çürüğü rengi rujlar, dudaklardaki duruşu ve canlılığıyla favorim!

İşte ben de geçenlerde Flormar'ın yeni serisi Daily Party'nin tesadüfen elime geçen 05 Kiss Of The Night isimli rujundan bahsedeceğim bugün. Bu rujla anılarımız çok farklı aslında çünkü ilk görüşte tamamen size göz yanılsaması yaşatıp koyu kahve bir renk gibi dururken aslında hiç de öyle olmayan çok tatlı bir vişne çürüğü rengi :)! Ben de tabi ilk etapta elimi sürmemiştim rengini kahve sanıp sonra bi baktım ki nasıl güzel nasıl canlı bir renk :)

vişne çürüğü rengi rujlar

Hemen ruju denedim tabi ve rengine kesinlikle vuruldum. Ha bir de ambalajının otomatik açılıp kapanmasına ne dersiniz bence çok hoş olmuş. Farklı bir ambalaj farklı bir renk ve müthiş aromalı o koku! Bu ruju sürerken sadece rengini sevmeyeceksiniz kokusuna da bayılacaksınız çünkü benim gibi aromalı kokuları sevenler için çok tatlı bir kokusu da var!Mmmmm :)


Bence Flormar'ın şimdiye kadar çıkardığı en güzel rujlardan şüphesiz. Diğer renkleri konusunda bi fikrim yok tabiki ama bu rengi benim baş köşemde yerini aldı. Daha fazla lafı uzatmadan kendisini Flormar'ın yenilenen yüzüyle online sitesinde ve standlarında bulabilirsiniz. Fiyatı şu an için 24.90 tl

Sizler nasıl buldunuz? 

Sevgiler

25 yorum:

  1. Seyahate çıkmadan hemen önce gelince bir türlü fotoğrafını çekemedim ve kullanamadım, çatlıyorum resmen meraktan :))) Çok yakışmış rengi gerçekten, güle güle kullan Ümran'cım! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım eminim çok beğeneceksin rengi muhteşem :)!

      Sil
  2. renk çok güzel sana da çok yakışmış canım güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  3. Renge bayıldım. Bende bu tonları çok seviyorum. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk çok güzel gerçekten vişne çürüğü her tene giden bi renk teşekkür ederim :)

      Sil
  4. çok yakışmış size :) güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  5. Rengi gerçekten çok güzel, güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. İYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM SANA DA YAKIŞTIĞINDAN EMİNİM.

    YanıtlaSil
  7. That shade is so pretty :)

    YanıtlaSil
  8. renk harika çok yakışmış canım

    YanıtlaSil
  9. Renge bayıldıım , çok yakışmış tatlım :)

    YanıtlaSil
  10. Ay ben bunu çok seviyorum rengi harika:))

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir renk canim bu tonlari çok severim.

    YanıtlaSil

Post Top Ad